« Vissza az E-könyveinkhez

Íme az eddigi első és egyetlen - valamint terveink szerint utolsó - olyan kiadványunk, amelyben nincsenek nyelvtani kifejezések, magyarázatok, szabályok és definíciók!

Betekintés (kattintással nagyítható)
De mi van akkor ezek helyett?
Rengeteg angol nyelvű példamondat szerkezet szerint kategorizálva és leckékbe rendezve, amelyeknek a különböző mondatrészeit a magyar fordítással összhangban kiszíneztük, így nyelvtani szabályok nélkül, a példákon keresztül láthatod, hogy az adott témakör szerkezetileg hogyan használatos a gyakorlatban. Ráadásul a fordítások segítségével a szókincsedet is tudod bővíteni, továbbá a hanganyag segítségével a hallás utáni szövegértésedet is tudod fejleszteni.

Így működik a színezés:

Miért nincs ebben az e-könyvben nyelvtan? Hogyan fogom megérteni a tartalmát?

Szándékosan hagytuk ki a nyelvtant teljes mértékben e kiadványunkból, gondolva azokra, akiknek nincs szükségük rá (vagy egyenesen utálják azt). Itt a honlapon azonban megtalálod az e-könyv minden egyes témaköréhez a hozzá tartozó nyelvtani leckét ingyenes tananyagaink között.
Mindenesetre nyelvtani magyarázatok nélkül is jó hasznát tudod venni az anyagnak, hiszen megtalálod a magyar fordítást minden egyes angol példamondat mellett, a színezés pedig segít megérteni a szerkezeteket.
E-könyv letöltése

Tartalom

• több mint 700 darab kategorizált, online meghallgatható, A1-A2 (tehát kezdő/bb) szintű angol példamondat
• magyar fordítás minden példamondathoz
• színezett mondatrészek az angol és magyar mondatokban, hogy nyelvtani kifejezések és szabályok nélkül is tökéletesen érthető legyen a megfeleltetés
• a legtöbb leckében kijelentő, tagadó és kérdő mondatok állnak a teljes ragozási sorban (én, te, ő, mi, ti, ők), valamint külön leckékben foglalkozunk a kérdőszót is tartalmazó kérdésekkel
Hang és nyelvtani linkek
Az elméletet már tudod, de szeretnél meggyőződni arról, hogy a gyakorlatban is tudod hasznosítani a tanultakat? Privát online tanfolyam nevű termékünkben interaktív online gyakorlásokat tudsz végezni kiadványunk anyagainak témakörében változatos feladatok formájában.
Mindössze 4 990 forintért összesen 3 360 tesztkérdésnyi gyakorló csomagra tudsz örökös és korlátlan elérést előfizetni portálunkon. Kattints az alábbi gombra, és olvasd el a részleteket! Érdemes!
Gyakorló csomag

Megjelent a nyomtatott, jelentősen kibővített változat!

Ismertető Vásárlás