« Vissza a Tananyagokhoz
« Vissza az Alapozó tanfolyamhoz
« Vissza az E-könyveinkhez

Ez az e-könyv a nagy sikerű Alapozó tanfolyam jegyzet nevű kiadványunk folytatásaként született. Megismerkedhetsz benne az angol múlt időkkel, a jövő idők nagyobb részével, több módbeli segédigével, továbbá összetett mondatokkal, a feltételes módot is beleértve, valamint egyéb alapvető mondat- és szószerkezetekkel.

Betekintés (kattintással nagyítható)
Az elődhöz hasonlóan részletes, érthető magyarázatokkal, rengeteg példával és magyar fordításokkal segít a jegyzet megérteni a tanulnivalókat. Összesen 484 db angol nyelvű példamondat, valamint 339 db angol szócikk található meg az anyagban, magyar fordítással és online meghallgatási lehetőséggel angolul.
Jegyzet letöltése

Hanganyag

1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet
5. fejezet
6. fejezet
7. fejezet
8. fejezet
függelék (táblázatok)

Gyakorlatok

Az e jegyzetünk anyagához tartozó gyakorlatokat Privát online tanfolyam nevű termékünkben találod meg interaktív online feladatok formájában. Ezek egy része ingyenesen kitölthető portálunk demó felületén, míg a további gyakorlatok előfizetés ellenében érhetők el.
Összeállítottunk egy egész leckecsomagot azokból az A1-A2 szintű online anyagokból (gyakorlati és szókincsfejlesztő leckékből), amelyek kapcsolódnak e jegyzet tanmenetéhez, és ezt a normál előfizetési díjhoz képest jelentős kedvezménnyel tudod megvásárolni.
Az alábbiakat tartalmazza a leckecsomag:
• 85 gyakorlati lecke
• 9 szókincsfejlesztő lecke
• 1 700 interaktív tesztkérdés
• 1 290 online tanulható szócikk
Gyakorlatok listája

Előfizetés a fenti online gyakorlati leckékre:

Alapozó tanfolyam PLUSZ csomag

• 1 700 interaktív tesztkérdés
• 1 290 szócikk a szókincsfejlesztő leckékben
3 hónap 900 Ft
6 hónap 1 500 Ft
1 év 2 700 Ft
örökös licenc 4 500 Ft