Nyelvoktató csomagjainkat már részletfizetéssel is meg tudod vásárolni.

Állásinterjú tréning

E különleges online tréningünk segítségével minden eddiginél hatékonyabban készülhetsz fel a sikeres angol nyelvű állásinterjúra. Interaktív anyagaink segítségével nem csak a szükséges nyelvtani fordulatokat és a speciális szakkifejezéseket sajátíthatod el, hanem az interjú pszichológiájára is felkészítünk.
Előfizetési díjak
már 1 490 Ft-tól

+  +  +

Középfokú tesztbank

Készülj fel a középfokú nyelvvizsgára különleges, interaktív tesztbankunk segítségével! Rendszerünk egyszerre méri a tudásodat, valamint a gyakorlásokon keresztül fejleszti is a tudásszintedet - nyelvtudásod több alapvető elemét is -, miközben végig pontos visszajelzést szolgáltat arról, hogy hol állsz a folyamatban.
Előfizetési díjak
már 990 Ft-tól

+  +  +

Privát online tanfolyam

Ebben a termékünkben interaktív online gyakorlati, szókincsfejlesztő és párbeszédes leckéket találsz, amelyek segítenek akár önállóan, akár opcionális tanári segítséggel begyakorolni az elméleti anyagokat. Csomagok formájában tudsz előfizetni az ebben a rendszerben megtalálható tartalmakra.
Előfizetési díjak
már 990 Ft-tól

+  +  +

Online nyelvi segítség

Ha nyelvtanári segítségre van szükséged tananyagaink (vagy egyéb angol tananyagok) feldolgozásában, akkor lehetőséged van arra, hogy kedvező áron korlátlan mértékű online segítségnyújtást vegyél igénybe részünkről.
Előfizetési díjak
már havi 998 Ft-tól

+  +  +

Egyebek

A fent sorolt online termékeinken és szolgáltatásainkon felül nyelvtanár által végzett szintfelmérési lehetőséget is kínálunk, amely alapján részletesen kiértékeljük az aktuális nyelvtudásodat, és tanácsokkal látunk el, hogy mely nyelvi területedet hogyan tudnád hatékonyan fejleszteni. Ezen kívül pedig egy úgynevezett támogatói licencet is kínálunk, amely hozzáférést biztosít egyes termékeinkhez is.
Előfizetési díjak
már 990 Ft-tól

Ha további kérdésed lenne az előfizetéssel kapcsolatban, akkor bátran keress minket a láblécben található elérhetőségeink bármelyikén! Telefonon reggel 8 és este 8 között elérhetők vagyunk munkanapokon, az e-mailekre pedig hétvégén is pár órán belül válaszolunk.

• • •

Megjelent az első, kezdőknek szóló, nyomtatott (tan)könyvünk!

Ismertető Vásárlás