Megjelent az első, kezdőknek szóló, nyomtatott (tan)könyvünk!

Ismertető Vásárlás
Könyvünket - a készlet erejéig - ajándékba adjuk, ha a Privát online tanfolyam nevű termékünk A1-A2, illetve a teljes A1-B2 csomagjának örökös licencét megvásárolod.

Állásinterjú tréning

E különleges online tréningünk segítségével minden eddiginél hatékonyabban készülhetsz fel a sikeres angol nyelvű állásinterjúra. Interaktív anyagaink segítségével nem csak a szükséges nyelvtani fordulatokat és a speciális szakkifejezéseket sajátíthatod el, hanem az interjú pszichológiájára is felkészítünk.

Előfizetési díjak

▼ mutat

+  +  +

Középfokú tesztbank

Készülj fel a középfokú nyelvvizsgára különleges, interaktív tesztbankunk segítségével! Rendszerünk egyszerre méri a tudásodat, valamint a gyakorlásokon keresztül fejleszti is a tudásszintedet - nyelvtudásod több alapvető elemét is -, miközben végig pontos visszajelzést szolgáltat arról, hogy hol állsz a folyamatban.

Előfizetési díjak

▼ mutat

+  +  +

Privát online tanfolyam

Egyéni online tanfolyamunkkal tanári távfelügyelet mellett, személyre szabottan, online leckéink és egyéb általunk biztosított anyagok segítségével fejlesztheted angol nyelvtudásodat. Ez a szolgáltatásunk ötvözi az önálló tanulás és a személyes, tanár által vezetett nyelvórák előnyeit, ráadásul bármilyen speciális tematikát is megenged.

Kredites csomagok

▼ mutat

Tudásszint szerinti csomagok

▼ mutat

Tematikus csomagok

▼ mutat

+  +  +

Online nyelvi segítség

Ha nyelvtanári segítségre van szükséged tananyagaink (vagy egyéb angol tananyagok) feldolgozásában, akkor lehetőséged van arra, hogy kedvező áron korlátlan mértékű online segítségnyújtást vegyél igénybe részünkről.

Előfizetési díjak

▼ mutat

+  +  +

Online tanfolyam tanári segítséggel

Mit szólnál hozzá, ha mindössze 1-2 magán angolóra áráért egy teljes havi nyelvtanfolyamot kapnál? Mi most pontosan ezt kínáljuk most neked: egy komplett online angol nyelvtanfolyamot kezdőtől haladó szintig, korlátlan tanári távsegítséggel, már havi 8 000 Ft-tól.

Előfizetési díjak

▼ mutat

+  +  +

Egyebek

A fent sorolt online termékeinken és szolgáltatásainkon felül nyelvtanár által végzett szintfelmérési lehetőséget is kínálunk, amely alapján részletesen kiértékeljük az aktuális nyelvtudásodat, és tanácsokkal látunk el, hogy mely nyelvi területedet hogyan tudnád hatékonyan fejleszteni. Ezen kívül pedig egy úgynevezett támogatói licencet is kínálunk, amely hozzáférést biztosít egyes termékeinkhez is.

Előfizetési díjak

▼ mutat