Szeretnéd megtudni, hogyan működik honlapunk, és hogy mindezt hogyan tudod a nyelvtanulásod szolgálatába állítani? Ebben a szekcióban mindent részletesen leírtunk számodra.
Ha nincs időd elmélyedni az olvasásban, vess egy pillantást listánkra, amelyben a leggyakoribb kérdéseket válaszoljuk meg, amelyek általában felmerülnek nyelvoktató portálunk kapcsán.
Nyelvvizsgára készülsz a közelebbi vagy távolabbi jövőben? Összegyűjtöttük számodra azokat az információkat, amelyek alapján el tudod dönteni, hol és milyen szinten érdemes nyelvvizsgát tenned.
Portálunkon (még) nem érhető el minden anyag, amely a sikeres angol nyelvtanuláshoz szükséges, ezért mutatunk más oldalakat, amelyek segítségedre lehetnek a tanulásban.
Itt találod honlapunk használatának Általános Szerződési Feltételeit. Igyekeztünk a lehető legérthetőbben megfogalmazni ezeket a feltételeket, kerülve a felesleges jogi nyelvezetet.
Új rovatunkban angol nyelvű mémek magyar értelmezésén keresztül szeretnénk segíteni neked az angol nyelvtudásod fejlesztésében.