Ez egy fizetős weboldal?

Részben igen.

Nyelvoktató portálunkon fizetős és ingyenes tartalmakat egyaránt találsz. Az elméleti anyagok ingyenesek, míg a gyakorlati leckék, illetve a tanári távsegítség szolgáltatás fizetős. A honlapon mindenhol világosan jelöljük, hogy mely tartalmak fizetősek vagy ingyenesek.

Tényleg minden ingyenes, ami annak van feltüntetve az oldalon?

Igen.

Nagyon szomorúnak tartjuk, hogy ezt külön ki kell emelni, de ami a mi portálunkon ingyenesnek van jelölve, az valóban ingyenes, azaz nem kell érte sem előre, sem utólag fizetni, sőt, a legtöbb esetben regisztrációt sem kérünk az ilyen tartalmak eléréséért cserébe (szemben számos nyelvoktató oldallal, ahol e-mail címet kérnek egyfajta fizetségül, amire aztán naponta küldözgetik a spam üzeneteket).

Kell regisztrálni az ingyenes anyagok eléréséhez?

Többnyire nem.

Az ingyenes (elméleti) tananyagaink regisztráció nélkül, szabadon elérhetők a portál bármely látogatója számára. Két termékünk, az Állásinterjú tréning és a Középfokú tesztbank esetében azonban be kell regisztrálni az adott weboldalra, hogy ingyenes felhasználói fiókot létesíts, amellyel eléred a termék ingyenes tartalmait.

Meddig ingyenesek az annak hirdetett tartalmak?

Örökre.

Nem tervezünk változtatni a fentebb ismertetett alapelvünkön, miszerint az elméleti anyagokat (valamint egyes termékeink bemutató célzatú elérését) ingyenesen biztosítjuk portálunk látogatói számára.

Ki lehet ingyen próbálni a fizetős tartalmakat?

Igen.

A három fizetős termékünk mindegyike ingyenesen kipróbálható. Két termékünk, az Állásinterjú tréning és a Középfokú tesztbank esetében be kell regisztrálni az adott weboldalra ehhez az ingyenes kipróbáláshoz (úgynevezett ingyenes vagy bemutató fiókot lehet létesíteni), míg a Privát online tanfolyam nevű termékünk esetében egy regisztráció nélkül lehet belépni a demó fiókba. (Lásd ezen az oldalon az oldalsávban, illetve mobil nézetben a lap alján, lila keretben!)

Minden funkciót ki tudok próbálni a demókban?

Igen.

Az ingyenes fiók (illetve a Privát online tanfolyam nevű termékünk esetén a demó fiók) pontosan ugyanúgy működik, mint egy fizetett fiók, tehát minden funkciót ki lehet így próbálni, ám csak tartalmi vagy egyéb jellegű korlátozások mellett (tehát nem minden lecke érhető el, vagy például egyes funkciók időkorlátosak ilyenkor).

Kell bankkártya adatokat megadnom a kipróbáláshoz?

Nem. És máskor sem.

Portálunkon nincsen közvetlen bankkártyás fizetés, tehát mi soha nem kérünk bankkártya adatokat tőled. A kipróbálás pedig minden esetben ingyenes, tehát ha lenne kártyás fizetés nálunk, akkor sem kérnénk tőled bankkártya adatokat.

Érdemes előfizetni?

Szerintünk igen. :)

Fizetős anyagaink kimondottan kedvező árfekvésűek, ha figyelembe vesszük, hogy egy nyelviskolában vagy egy magántanárnál mennyibe kerül nyelvet tanulni manapság. Az önálló online tanulás a töredékébe kerül a klasszikus tanulási formáknak, ezért egy már folyamatban lévő tanfolyam mellé is praktikus választás lehet.

Mennyivel olcsóbb így angolt tanulni, mint nyelviskolában vagy magántanárnál?

Sokkal olcsóbb.

Heti 2 x 1 tanórával számolva egy magán angoltanár jelenleg átlagosan 45-50 ezer forintba kerül egy hónapban, de egy csoportos nyelviskolai angol tanfolyam is legalább 30 ezer forintra jön ki. Mi ennek az összegnek a töredékéért kínálunk egy hónapra elegendő online tananyagot az önálló angolozáshoz, ráadásul az évente több alkalommal meghirdetett előfizetési akcióink során még ebből az eleve kedvező árfekvésből is hatalmas, nem ritkán 60%-nál is nagyobb engedményt adunk.

Van pénzvisszafizetési garancia?

Nincs.

Miután egész pontosan megmondjuk, mit kínálunk, továbbá alapos kipróbálási lehetőséget is biztosítunk a vásárlás előtt, így nálunk nincs pénzvisszafizetési garancia. (Nem mellesleg törvényileg sem jár az elállási lehetőség szoftverekre, mi pedig nyelvoktató szoftver licencet árulunk.) Ugyanakkor a vásárlóink megelégedettsége alapvető fontosságú számunkra, ha tehát valaki elégedetlen a megvásárolt hozzáférésével, akkor mindent megteszünk annak érdekében, hogy mindkét fél számára kedvező módon rendezzük az ügyet. (Idáig még senki nem akarta visszakérni az előfizetési díját.)

Meddig érhetők el az előfizetett tartalmak?

Az az előfizetéstől függ.

Az időkorlátos előfizetéseink esetén a határidő lejárta után inaktiváljuk a felhasználó fiókját. Ez azt jelenti, hogy bár be tud lépni az oldalra, leckéket nem tud megnyitni. (Tehát az adatai nem vesznek el.) Ha bármikor a későbbiekben úgy dönt, hogy meghosszabbítja az előfizetését (akár időkorlátos, akár örökös licencet vásárol), akkor újra aktiváljuk a fiókját, és onnan tudja folytatni az online tanulást, ahol korábban abbahagyta. A korlátlan licenc birtokában azonban egészen addig elérhető az előfizetett termék, amíg az oldal működik.

Kapok nyomtatott tankönyvet az előfizetésem mellé?

Nem.

Minden tananyagunk (az elméleti és a gyakorlati tartalmak egyaránt) online formában érhető el, ezért nyomtatott anyagot semelyik termékünk vagy szolgáltatásunk mellé nem biztosítunk. Az ingyenesen letölthető e-könyveink azonban szükség szerint egyénileg kinyomtathatók, illetve van egy nyomtatásban megjelent könyvünk is már, amely külön megvásárolható.

Jár tanári segítség az előfizetés mellé?

Egyes előfizetések mellé igen.

A fizetős kínálatunk listájában fel van tüntetve, hogy mely online termékeink mellé jár (ajándékba) online tanári távsegítség, illetve külön (időalapú) szolgáltatásként elő is lehet fizetni ilyenre, de alapból nem jár minden termékünk mellé. (Előfizetési akcióink során azonban gyakran szerepel az ajándék szolgáltatások között.)

Van hozzá letölthető applikáció?

Nincs.

Nyelvoktató portálunk egy internetes oldal, amely platform-független működésű; komoly előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen internetezésre alkalmas eszközön működik. Az egyetlen hátránya egy letölthető applikációval szemben az, hogy offline nem érhető el (bár az elméleti anyagainkat tartalmazó weboldalaink akár le is tölthetők a honlapunkról, és akkor internet nélkül is elérhetővé válnak - lásd az erről szóló kék keretes írásunkat a lap jobb oldalán, vagy mobil nézetben a lap alján), de itt érdemes megemlíteni, hogy sok nyelvtanuló applikáció sem működik állandó internetkapcsolat nélkül.

Vannak oktatóvideók az oldalon?

Nincsenek.

Az elméleti anyagaink írásosak, és a bennük foglaltakat a gyakorlati anyagainkon keresztül lehet begyakorolni. Egyelőre nem is tervezünk videókat gyártani (miután azokban ugyanazt ismételnénk el, amit már leírtunk).

Vannak letölthető hanganyagok?

Nincsenek.

A portálon megtalálható angol nyelvű tartalmak (szavak, szerkezetek, illetve mondatok) a honlapon hallgathatók meg, úgynevezett TTS technológiával, ami annyit tesz, hogy nem előre rögzített hanganyagot játszik le az oldal, hanem a te internetes böngésződ olvassa fel a szöveget a saját beállításai szerint.

Meg tudok tanulni beszélni ezeknek az anyagoknak a segítségével?

Igen.

Nyelvoktató portálunk a passzív beszédfejlesztés kiemelkedően hatékony eszköze. Minden angol szócikk és mondat meghallgatható az oldalon, valamint számos szövegértési, illetve kimondottan beszédfejlesztő anyag is megtalálható nyelvoktató rendszerünkben.

Mennyire hatékonyan lehet önállóan nyelvet tanulni?

Nagyon.

A tananyag elsajátítása, elmélyítése elsősorban a gyakorláson múlik. Az online gyakorlás a papíralapú nyelvtanulásnál lényegesen hatékonyabb, mert sokkal összetettebb és interaktív. Az önálló tanulásnak pedig az az előnye, hogy saját tempódban tudsz haladni, így nem kell senki máshoz alkalmazkodnod.