Ez egy fizetős honlap?

A portálon kétféle tartalom érhető el: minden kötelezettség nélkül használható ingyenes tartalmak, valamint az ingyenes regisztrációt követően szabadon kipróbálható tartalmak, amelyek a regisztrációt követően - a korlátozásoktól mentes elérés érdekében - előfizethetők.

Miért szükséges és mivel jár a regisztráció?

A regisztráció ingyenes, és semmiféle kötelezettséggel nem jár. Regisztrációra a fizetős online tanfolyamok eléréséhez van szükség, ugyanis csak regisztrált felhasználók tudnak belépni azokra az oldalakra. A regisztrációt követően a fizetős anyagok ingyenesen kipróbálhatók.

Meg tudom nézni az anyagokat, mielőtt kifizetem őket, hogy megfelelnek-e számomra?

Részletes leírásokon illetve az ingyenes kipróbálási lehetőségen keresztül engedünk betekintést a rendszer működésébe és az anyagokba, de a fizetős tartalmak alapvetően csak az előfizetést követően válnak elérhetővé.

Fel tudok készülni az itt található anyagok segítségével egy nyelvvizsgára?

Igen. Anyagaink különböző tudásszintű tanulókat céloznak meg, de minden az oldalon megtalálható tananyag segíti az angol nyelvvizsgára való felkészülést (legfeljebb középfokú, azaz B2 szintig).

Vannak az oldalon szaknyelvi anyagok?

Igen, vannak. Az Állásinterjú tréning nevű (fizetős) online tanfolyamunk szaknyelvi anyagokat tartalmaz.

Meglévő angol tanulmányaim mellett is hasznos lehet használnom ezt az oldalt?

Anyagaink önálló felkészüléshez és más tanfolyam kiegészítő anyagaiként egyaránt használhatók, ráadásul a nyelvtudás mind a négy alapvető területét (hallgatás, olvasás, beszéd és írás) fejlesztik anyagaink.

Meg fogok tanulni az ezen a honlapon található anyagok segítségével beszélni?

A válaszunk határozott "igen". Természetesen az élő beszédet élő beszéd során lehet a legtökéletesebben elsajátítani, ám ma már tudományosan bizonyított tény, hogy a beszéd (és írás) elsajátításához elsősorban a "bemenet" fejlesztésére, vagyis a szöveghallgatásra (és az olvasásra) kell koncentrálni. Elérhető anyagaink többsége hétköznapi párbeszédes szituációkat mutat be, amelyekből a nyelvtanon és a szókincsen túl a szociális interakciók és hasznos mindennapi kifejezések is megtanulhatók.

Élő tanár tartja az órákat (interneten keresztül) ezen a tanfolyamon?

Nem. Ez egy olyan online nyelvoktató rendszer, ahol a rendszer használója alapvetően önállóan tanul az oldalon megtalálható nyelvi anyagok segítségével. Ezen felül azonban elektronikus úton (e-mail-ben) tanári segítséget is igénybe lehet venni, továbbá Skype-on keresztül élő tanári segítségre is van lehetőség (ez utóbbira külön díjazás mellett.)

Kiknek szólnak az oldalon található anyagok?

Tananyagaink kezdőknek és középfokú (B2) nyelvvizsgára készülő tanulóknak egyaránt szólnak. Termékeink közül a Középfokú tesztbank az A2 szint feletti tudású felhasználóknak segít felkészülni a középfokú nyelvvizsgára, míg az Állásinterjú tréning nevű termékünk kifejezetten B1 szint feletti tudású, angol nyelvű állásinterjúra készülő tanulóknak szól.

Milyen konkrét nyelvi területeimet tudom fejleszteni ezekkel az anyagokkal?

• az olvasás és hallás utáni szövegértésedet
• a beszédkészségedet
• a nyelvhelyességedet
• a szókincsedet

Milyen anyagrészeket illetve témákat ölelnek fel ezek az anyagok?

Oldalunk elsősorban az általános angol nyelv oktatását tűzte ki célul, ám az Állásinterjú tréning nevű termékünk egy elég speciális nyelvi területet, az angol nyelvű állásinterjúk világát járja körül.

Mennyi idő alatt lehet feldolgozni ezeket az anyagokat?

Anyagaink feldolgozási ideje nagyban függ a tanuló saját tanulási ütemétől. Egy-egy leckével a fizetős rendszerünkben legalább egy órát lehet eltölteni (több részletben) alapos feldolgozást feltételezve, így tehát például a 100 online leckét tartalmazó Alapozó tanfolyam online feldolgozása legalább 100 órát vesz igénybe, de ez - rendszeres ismétlésekkel - akár lényegesen hosszabb idő is lehet, és akkor még ott van a nyomtatható jegyzet, valamint az ingyenes kiegészítő online anyagok.

Mennyire hatékony tanulási forma az online (nyelv)tanulás?

Ma már hazánkban is több ezren használnak valamilyen gyakorisággal aktívan online nyelvoktató anyagokat tanulmányaik során, és ez a szám évről-évre növekszik, ahogyan egyre többen fedezik fel, hogy ez a tanulási módszer hatékonyságban és ár-érték arányban is megelőzi a hagyományos nyelvtanulási módokat.

Miért fizessek elő, ha ingyen is tudom használni az anyagok jó részét?

Több jó okot is fel tudunk sorolni:
• minden funkciót elérsz
• minden anyagot elérsz
• online segítségnyújtást tudsz igénybe venni
• hozzájárulsz oldalunk működtetéséhez, amely ezáltal tovább fog tudni fejlődni és gyarapodni

Mi történik a fiókommal, ha lejár az előfizetésem?

A fiókod természetesen megmarad, ám a fizetett licenchez tartozó online anyagokat illetve a szókincs modul funkciót az előfizetésed meghosszabbításáig nem fogod tudni elérni.