Íme az eddigi első és egyetlen - valamint terveink szerint utolsó - olyan kiadványunk, amelyben nincsenek nyelvtani kifejezések, magyarázatok, szabályok és definíciók!

Kiadványunk egy előfizetési csomagban vásárolható meg, amely a nyomtatott könyvön kívül online hanganyagokat és interaktív gyakorlatokat tartalmaz.

Vásárlás

Betekintés (kattintással nagyítható)

De akkor mi van benne nyelvtan helyett?

Rengeteg angol nyelvű példamondat szerkezet szerint kategorizálva és leckékbe rendezve, amelyeknek a különböző mondatrészeit a magyar fordítással összhangban kiszíneztük, így nyelvtani szabályok nélkül, a példákon keresztül láthatod, hogy az adott témakör szerkezetileg hogyan használatos a gyakorlatban. Ráadásul a fordítások segítségével a szókincsedet is tudod bővíteni, továbbá a hanganyag segítségével a hallás utáni szövegértésedet is tudod fejleszteni.
hanganyag és nyelvtani linkek minden leckében
a hátsó borítóból kihajtható színmagyarázó fül
részletes, kategorizált szószedet extra szóalakokkal

Szeretsz jegyzetelni a tankönyveidbe? Akkor jó hírünk van számodra!
Könyvünket - a koncepció részeként - direkt olyan papírra nyomtattuk, amelyre akár ceruzával is tudsz írni.

Fontosabb jellemzők

42
lecke
120
oldal
A/5
formátum
1 000
angol-magyar példamondat
1 000
online gyakorlati tesztkérdés
723
angol szócikk a szószedetben

Így működik a színezés:

Miért nincs ebben a könyvben nyelvtan? Hogyan fogom megérteni a tartalmát?

Szándékosan hagytuk ki a nyelvtant teljes mértékben e kiadványunkból, gondolva azokra, akiknek nincs szükségük rá (vagy egyenesen utálják azt). Itt a honlapon azonban megtalálod a könyv minden egyes témaköréhez a hozzá tartozó nyelvtani leckét ingyenes tananyagaink között.
Mindenesetre nyelvtani magyarázatok nélkül is jó hasznát tudod venni az anyagnak, hiszen megtalálod a magyar fordítást minden egyes angol példamondat mellett, a színezés pedig segít megérteni a szerkezeteket.

A könyv tartalma

• kereken 1 000 darab kategorizált, online meghallgatható, A1-A2 (tehát kezdő, illetve kezdőbb) szintű angol példamondat
• a könyv egy részletes (az alap szó további alakjait, pl. főneveknél a többes számot tartalmazó), szófaj szerint kategorizált, 723 szócikkből álló szószedetet is tartalmaz, amely szintén meghallgatható itt a portálunkon
• magyar fordítás minden példamondathoz
• színezett mondatrészek az angol és magyar mondatokban, hogy nyelvtani kifejezések és szabályok nélkül is tökéletesen érthető legyen, hogy a magyar oldalon mi felel meg az angol mondatrészeknek
• a legtöbb leckében kijelentő, tagadó és kérdő mondatok állnak a teljes ragozási sorban (én, te, ő, mi, ti, ők), valamint külön leckékben foglalkozunk a kérdőszót is tartalmazó kérdésekkel
Hang és nyelvtani linkek

Online gyakorlatok

Könyvünk előfizetése mellé egy 1 000 darab gyakorlati tesztkérdést tartalmazó online leckecsomag is jár, amelynek keretében a könyv tananyagát tudod a számítógépeden vagy bármilyen okos eszközödön interaktív módon gyakorolni.
Gyakorlatok listája

Kiadványunk egy előfizetési csomagban vásárolható meg, amely a nyomtatott könyvön kívül online hanganyagokat és interaktív gyakorlatokat tartalmaz.

Vásárlás