Kiadványaink

(megjelenésük szerint fordított sorrendben)

Minden e-könyvünk azonnal, ingyenesen, regisztráció nélkül letölthető.

Kérdezz könnyedén

Legújabb e-könyvünk a kérdő mondatok témakörét járja körül, a legalapvetőbb kérdő szerkezetektől az összetett kérdésekig. Nem csak kezdő és újrakezdő, hanem középhaladó nyelvtanulók számára is hasznos olvasmány, közel 550 darab angol nyelvű példamondattal, magyar fordításokkal, valamint részletes, magyar nyelvű nyelvtani magyarázatokkal.
Bővebben Letöltés

+  +  +

Alapozó tanfolyam PLUSZ

Ez az e-könyv az Alapozó tanfolyam jegyzet nevű kiadványunk folytatása. Megismerkedhetsz benne az angol múlt időkkel, a jövő idők nagyobb részével, több módbeli segédigével, továbbá összetett mondatokkal, a feltételes módot is beleértve, valamint egyéb alapvető mondat- és szószerkezetekkel.
Bővebben Letöltés

+  +  +

Az angol igeidőkről érthetően

E kiadványunk segít megérteni az angol igeidők rendszerét, és mind a 12 igeidőt részletesen, alapos és érthető magyar nyelvű magyarázatokkal, valamint kétnyelvű példamondatokon keresztül mutatja be.
Bővebben Letöltés

+  +  +

Tanulj sikeresebben angolul

Ebben az e-könyvünkben összegyűjtöttük azokat a tipikus hibákat, amelyeket a nyelvtanulók többsége elkövet, és amelyek következtében sokan sikertelennek érzik magukat, illetve az indokoltnál nehezebben, lassabban haladnak a nyelvtanulással.
(Ez az egyetlen nem gyakorlati jellegű kiadványunk.)
Letöltés

+  +  +

Alapozó tanfolyam jegyzet

Ez a kiadványunk alapvetően egy nyelvtani összefoglaló, amely a legfontosabb nyelvtani szabályszerűségeket részletezi kezdő szinten. Az anyagban logikus sorrendben, egymásra épülve találhatók meg a nyelvtani témakörök. Kis lépésekben, rendszerbe foglalva segít megismerkedni az angol nyelv(tan) legfontosabb alapvetéseivel és szerkezeteivel.
Bővebben Letöltés