« Vissza a Tananyagokhoz
« Vissza az E-könyveinkhez

Jegyzetünk egy nyelvtani összefoglaló, amely a legfontosabb nyelvtani szabályszerűségeket részletezi egy kezdő - vagy újrakezdő - angol nyelvtanuló számára. Az anyagban logikus sorrendben, egymásra épülve találhatók meg a nyelvtani témakörök. Ennek köszönhetően kis lépésekben, érthető összefüggésekben, valamint - és ez nagyon fontos - rendszerbe foglalva ismerkedhetsz meg az angol nyelv(tan) legfontosabb alapvetéseivel.


Betekintés (kattintással nagyítható)

Nyelvtani tekintetben a jegyzet a jelen idő témakörét járja körül, részletesen elemezve a mondatszerkezeteket. A különféle kijelentő szerkezeteken felül a felszólítással és a kérdő szerkezetekkel is foglalkozik, valamint a főneveket, névelőket és határozói szerkezeteket is feldolgozza.
A 62 oldalas jegyzet majdnem minden leckéjéhez tartoznak írásbeli feladatok, amelyek megoldásai a jegyzet végén megtalálhatók.
Jegyzet letöltése
Ha szeretnél tanári segítséggel angolul tanulni, de nem tudsz havi több tízezer forintot szánni erre, akkor tanulj velünk online, a saját tempódban, folyamatos tanári felügyelet mellett, mindössze havi 8-10 ezer forintért, ami minden felmerülő költségedet fedezi!
Már elérhető havidíjas Alapozó Tanfolyam előfizetésünk, amelynek keretében feldolgozzuk a jegyzet teljes anyagát, kiegészítve azt rengeteg online gyakorlati leckével és tekintélyes mennyiségű szókinccsel.

Fontosabb jellemzők és előnyök

• fix havidíj, ami minden tananyagot magában foglal
• folyamatos és korlátlan mértékű online nyelvtanári felügyelet és segítségnyújtás
• örökös elérés a már megkapott online anyagokra (akkor is, ha az adott havidíj már lejárt)
• korlátlan (napi 24 órás) online gyakorlási lehetőség
• személyre szabott tanmenet
• egyéni tempójú haladás (napi pár percet vagy több órát is tanulhatsz ugyanazért a havidíjért cserébe)
• nem kell másokhoz alkalmazkodni
• nincsenek rejtett illetve extra költségek
Részletek »

Feldolgoztad ezt a jegyzetet?
Nézd meg a folytatását!

Megjelent az első, kezdőknek szóló, nyomtatott (tan)könyvünk!

Ismertető Vásárlás