Különleges előfizetési akciót hirdettünk a nyárra. A Privát online tanfolyam nevű termékünkben megtalálható interaktív online leckék megvásárlására szolgáló 400 kredites csomagot június 1-től 16-ig 85%-os, majd onnantól kezdve naponta egy-egy százalékkal csökkenő mértékű kedvezménnyel tudod megvásárolni a nyár végéig. (Érdemes tehát minél hamarabb lecsapni erre az ajánlatra, ha minél nagyobb mértékű kedvezményt szeretnél kapni az előfizetési díjból.)

Akár 85% kedvezménnyel, 20 000 Ft helyett már 3 000 Ft-tól!

A kreditek segítségével tetszőleges online (nyelvtani, szókincsfejlesztő vagy párbeszédes) leckék vásárolhatók meg az oldalon teljesen kezdőtől középfokú (B2) szintig. Az így megvásárolt leckékre örökös és korlátlan elérést jelent a licenc.
A június hó folyamán előfizetők 1, a júliusban előfizetők 2, míg az augusztus folyamán előfizetők 3 hónapos, azon belül korlátlan online nyelvtanári segítséget kapnak ajándékba a kreditek mellé az előfizetés napjától számítva. (A jelen akció felülírja a normál 400 kredites előfizetéshez kapcsolódó online tanári segítségre vonatkozó szabályokat.)
A kedvezmény szintje és az előfizetés díjának alakulása ennek fényében:
előfizetés napja kedvezmény fizetendő
június 1-16.85%3 000 Ft
▼ továbbiak

Mit tartalmaz az előfizetés?

400 kreditet, amelyeket szabadon tudsz az általad kiválasztott online leckék vásárlására fordítani (a gyakorlati és párbeszédes leckék 1-1 kreditbe kerülnek, míg a szókincsfejlesztő leckék 1 vagy több kreditbe a bennük foglalt szócikkek mennyiségétől függően); a leckékbe természetesen be is tudsz tekinteni a megvásárlásuk előtt
örökös és korlátlan hozzáférést kapsz a Privát online tanfolyam nevű termékünkben a kreditekkel megvásárolt online leckékre
• közel 700 leckényi kínálatunkból tudod kiválogatni a számodra tetsző illetve megfelelő online leckéket (gyakorlati, szókincsfejlesztő és párbeszédes leckéink közül tudsz válogatni) - közel 8 ezer tesztkérdés, több mint 16 ezer szócikk és 60 párbeszédes lecke vár arra, hogy feldolgozd őket
• 1-3 hónap időtartamú korlátlan online tanári nyelvi segítséget az előfizetett tartalmakhoz
• 30 napos, időarányos pénzvisszafizetési garanciát
Ha a vásárlást követő 30 napon belül bármilyen okból meggondolod magad, és lemondod az előfizetésedet, akkor 2000 Ft adminisztrációs költség levonása mellett az előfizetésed időarányos részét visszafizetjük.
GYAKORI KÉRDÉSEK
Tényleg örökös és korlátlan elérést lehet így megvásárolni?
Igen, tényleg. Amíg a portál működik, addig a megvásárolt leckéidet bármikor korlátlanul el fogod tudni érni. (9 éve működik az oldalunk, és nem tervezzük bezárni.)
Kell havidíjat fizetni?
Nem, nincs semmilyen havidíj az előfizetésen felül. A tanári segítség lejárta után fizethetsz elő további online segítségre, ha szükséged van rá, de az nem kötelező.
Tényleg ingyenesen ki lehet próbálni?
Igen, teljesen ingyen. Még csak email címet sem kell megadni. Csak kattints a kék "Kipróbálom!" gombra a narancssárga keretes részben!
Nem kell bankkártya adatokat megadni a kipróbáláshoz?
Nem kell, hiszen a kipróbálás teljesen ingyenes, és semmiféle utólagos kötelezettséggel nem jár.
Korlátozott mértékű a tanári segítség, amit igénybe lehet venni hozzá?
Csak időben korlátozott. Az akciós előfizetéshez járó rendelkezésre állási idő alatt korlátlan mennyiségben és gyakorisággal lehet igénybe venni az online tanári segítséget.