2022. augusztus 31-ig egy csomagban kínáljuk neked a Privát online tanfolyam összes gyakorlati és párbeszédes leckéjének, valamint a Középfokú tesztbank nevű termékünknek örökös licencét, az akció végéig (de legalább a vásárlástól számított 1 hónapon keresztül) korlátlan online tanári segítséggel, 67% kedvezménnyel, mindössze 10 ezer forintért.

Ezeket a termékeinket ill. szolgáltatásainkat kapod meg a csomagban:


összes gyakorlati lecke
(örökös licenc)
eredeti ár*: 9 000 Ft
(* 2022. jan. 1. óta változatlan ár)

összes párbeszédes lecke
(örökös licenc)
eredeti ár*: 9 000 Ft
(* 2022. jan. 1. óta változatlan ár)

teljes körű, örökös és korlátlan licenc
eredeti ár*: 6 000 Ft
(* 2022. jan. 1. óta változatlan ár)

korlátlan segítség legalább 1 hónapig
eredeti ár*: 6 000 Ft
(* 2022. jan. 1. óta változatlan ár)

összesen csak

30 000 Ft
• • •

Mit tartalmaz az előfizetés?

9 540
gyakorlati tesztkérdés
5 263
online tanulható szócikk
3 854
párbeszédes példamondat
493
online lecke
300+
órányi gyakorlási lehetőség
24 / 7
technikai segítségnyújtás
Ez a tananyag mennyiség minimum 300 órányi folyamatos gyakorlásra elegendő, de igazán alapos feldolgozás, illetve többszöri átismétlés esetén akár a duplájára is. (A teszteket végtelen számú alkalommal tudod kitölteni, és mindig variálódnak.) Ha csak a 300 órából indulunk ki, akkor így 1 órányi angolozás 33 Ft-ra jön ki.

Mi nem árulunk zsákbamacskát!

Az alábbiakban megtekintheted a Privát online tanfolyam 427 gyakorlati leckéjének teljes listáját:
▼ mutat
A Középfokú tesztbank 1 000 tesztkérdése pedig az alábbi 23 témakör valamelyikébe tartozik:
▼ mutat
örökös és korlátlan hozzáférést az előfizetett termékekhez illetve csomagokhoz (valamint ezzel együtt a jövőbeli új leckékhez is, amikor csak bővül a tananyag)
• összesen 9 540 darab tesztkérdést megoldással, angol hanggal és magyar fordítással (+ a Középfokú tesztbank 1 000 kérdéséhez részletes magyarázatokat és tananyag linkeket is)
• kb. fele-fele arányban A1-A2 (kezdő/középhaladó) illetve B1-B2 (haladó) szintű, túlnyomó részben nyelvtani jellegű tesztkérdéseket
• az összes (60 darab) párbeszédes leckét, amelyek együttesen 3 854 darab párbeszédes példamondatot tartalmaznak angol hanggal és magyar fordítással
• összesen több mint 5 200 szócikket a Középfokú tesztbankhoz kapcsolódó Tesztbank szókincs oldalon, valamint a Privát online tanfolyam oldalán, amelyek interaktív szókincsfejlesztő rendszerünkben tanulhatók és gyakorolhatók
• folyamatos, heti 7 napos technikai segítségnyújtást
ingyenes és korlátlan online tanári segítséget a csomag mellé az akció időtartamának végéig, de legalább 1 hónapon keresztül a vásárlástól számítva (előfizetésenként 1 fő részére)

És ez még nem minden!

Licenc-megosztási lehetőség

A csomagban foglalt termékek licencét megoszthatod másokkal. Összesen 8 licencet kapsz ehhez az előfizetéshez, tehát akár 8 különböző személyt is be tudsz regisztrálni az oldalra, ha nem te szeretnéd használni az összes anyagot.

Részletfizetési lehetőség

A részletfizetés úgy működik, hogy megrendeléskor kifizeted a fele díjat (5 000 Ft-ot), majd 2022. augusztus 31-ig a második díjrészletet is. Természetesen az első díjrészlet megfizetése után minden tananyaghoz korlátlanul hozzá fogsz férni.

Licenc upgrade lehetőség

Ha korábban már fizettél elő nálunk (akármelyik termékünkre vagy licenre, a támogatói licencet is beleértve), és most szeretnéd megvásárolni ezt a csomagunkat, akkor a korábbi licenced árát kedvezményként levonjuk a jelen csomag árából, és csak a különbözetet kell kifizetned. (Ilyen esetben még utalás előtt vedd fel velünk a kapcsolatot!)

Duplázó akció

Ha egyszerre két előfizetést vásárolsz meg, akkor a másodikat féláron kapod meg, tehát a kettő együtt csak 15 000 Ft-ba kerül. Ebben az esetben második előfizetés is teljes értékű lesz, vagyis összesen 16 licencet, továbbá 2 főre szóló, az akció időtartamának végéig érvényes ingyenes online tanári segítséget kapsz ezért az összegért.

Gyakori kérdések

• Tényleg örökös és korlátlan elérést lehet így megvásárolni?
Igen, tényleg. Amíg a portál működik, addig az előfizetett csomagjaid leckéit bármikor korlátlanul el fogod tudni érni. (10 éve működik az oldalunk, és nem tervezzük bezárni.) Sőt, ha a csomagok bővülnek, akkor automatikusan megkapod az új tananyagokat és fejlesztéseket is.
• Tényleg ingyenesen ki lehet próbálni?
Igen, teljesen ingyen. Még az e-mail címedet sem kell megadnod. Csak kattints a kék "Kipróbálom!" gombra a narancssárga keretes részben!
• Nem kell bankkártya adatokat megadni a kipróbáláshoz?
Nem kell, hiszen a kipróbálás teljesen ingyenes, és semmiféle utólagos kötelezettséggel nem jár.
• Kell havidíjat fizetni?
Nem, nincs semmilyen havidíj az előfizetésen felül. Bármikor fizethetsz elő online tanári segítségre, ha szükséged van rá, de az nem kötelező.
• Milyen formában lehet előfizetni erre a csomagra?
Banki utalással vagy PayPal fiókon keresztül tudsz előfizetni rá. (Bankkártyával direktben nem, tehát mi nem fogjuk elkérni a bankkártya adataidat.)
• Mit jelent az "ingyenes és korlátlan" online tanári segítség?
Az akció végéig bármikor, ráadásul korlátlan mennyiségben tehetsz fel nekünk nyelvi kérdéseket az előfizetés anyagai (elsősorban a gyakorlatok kérdései illetve azok megoldásai) kapcsán. Ezekre a kérdésekre - hétköznapokon - jellemzően pár órán belül válaszolunk. Így tehát gyakorlatilag folyamatos tanári felügyelet és segítség mellett tudod feldolgozni a tananyagot.

Angolozz bármilyen felületen!

Honlapunkat bármilyen internetezésre alkalmas eszközről tudod böngészni, így az okostelefonodon vagy táblagépeden is, nem csak asztali számítógépen vagy laptopon. Ráadásul csak minimális adatforgalmat generál, így mobilneten keresztül is bátran használhatod.

Vásárlói vélemények

D. Attila írta:
"A honlap jó, gyors, könnyen kezelhető, de ha mégis megakadsz valahol, gyorsan válaszolnak a kérdésekre, és segítenek. Eddig nagyon tetszik."
T. Adrienn írta:
"Hiánypótló, hogy minden ott van magyarul is az angol mellett. Borzasztó sokat segít, hogy nem kell még egy fordítóval is bajlódnom."
A. István írta:
"Nekem nagyon bejön hogy telón is lehet nyomkodni a teszteket. Kényelmesebb, mint bekapcsolni ezért a számítógépet, és bárhol tudok így tanulni."
B. Margit írta:
"Azt hittem, a reklám túlzó, de kellemesen kellett csalódnom. Valóban hatalmas mennyiségű az anyag, és jó minőségű, nem az a fajta, amit ingyenes web oldalakon lehet találni."
T. Zoltán írta:
"Nagy segítség, hogy a megoldások mellett magyarázatok is vannak, mert így tanulok is a tesztekből. Nem csak azt látom, hogy mi mindent nem tudok még."
B. Viktória írta:
"Sokat segítenek nekem a párbeszédes leckék, hogy a kiejtésem még inkább helyes legyen, valamint 1-1 helyzetet alaposan be tudjak gyakorolni, így rutinszerűen jöhessenek a mondatok."
K. Enikő írta:
"Már egy ideje használtam a Tesztbankot mikor megláttam ezt az akciót, így már jól ismertem az oldalt, és lecsaptam az ajánlatra. Szerintem évek alatt fogom végig vinni ezt a rengeteg leckét. (-:"
S. Balázs írta:
"Nagyszerű ötletnek gondolom [a párbeszédes leckéket], hiszen a legtöbb embernek az angolul való megszólalással van nehézsége. Nagyon jó, hogy bármikor, akár vezetés közben is betudom kapcsolni és tudom hallgatni ezeket a szituációkat."
N. Levente írta:
"Annyi anyag van, hogy a bőség zavarában sokszor nem tudom, mibe kezdjek éppen bele. Szerencsére vannak tanmenetek, amik segítenek, hogy milyen sorrendben haladjak."

Összehasonlítás

Helyezzük perspektívába, hogy mit is jelent ennyi tananyag!

Ééés egy kis extra motiváció! :)

Nyári előfizetési akciónkhoz kapcsolódóan nyereményjátékot hirdetünk az akció teljes idejére.
Azok az előfizetőink, akik a nyereményjáték ideje alatt nem részletfizetéssel, illetve nem a PayPal rendszerén keresztül fizetnek elő az akciós csomagunkra, automatikusan egy promóciós játékban vesznek részt, amelynek keretében vezeték nélküli fülhallgatót, illetve táblagépet nyerhetnek.
A pontos nyerési lehetőségek és a konkrét tárgynyeremények az alábbiak szerint alakulnak:
• Minden 5. a nyereményjátékban részt vevő előfizetőnk automatikusan nyertesnek számít, és egy Xiaomi Redmi Airdots Basic 2 vezeték nélküli fülhallgatót kap tárgynyereményként.
• Minden 5. nyertesünk egy Huawei MatePad T10s 64GB táblagépet kap tárgynyereményként (a vezeték nélküli fülhallgató helyett).
A nyerteseket az akció végéig folyamatosan fogjuk kiértesíteni, és a nyereményüket postai úton, egy angolozz.hu promóciós csomag részeként fogják megkapni.

Nyereményjátékunk részletei és szabályzata

▼ mutat