A teljes beszédfejlesztő csomag örökös és korlátlan licence 50% kedvezménnyel

Ebben a csomagunkban az összes (60 db) párbeszédes leckénket megtalálod, valamint hozzájuk kapcsolódóan több mint 3000 - szókincsfejlesztő modulunkban online gyakorolható és megtanulható - szócikket, továbbá több mint 600 tesztkérdésnyi interaktív gyakorlatot is, amelyek segítenek a passzív beszédfejlesztésben illetve gyakorlásban, kezdőtől haladó szintig.

Összesen legalább 100 órányi elfoglaltságot jelent a csomag tananyagainak alapos feldolgozása (ismétlések nélkül).

Párbeszédes leckéinkben meghallgatható angol párbeszédeket találsz, amelyek magyar fordítással is rendelkeznek. A leckék tematikusan épülnek fel, és hétköznapi témákat dolgoznak fel. A legtöbb párbeszéd egy kérdés - egy válasz felépítésű, ám egyes leckékben egy-egy kérdésre több lehetséges válaszlehetőséget is felsoroltunk.

✔ utazáshoz
✔ munkához
✔ vásárláshoz
✔ ismerkedéshez
✔ telefonáláshoz

A gyakorlati leckékben pedig a párbeszédes leckék mondataival tudsz - többnyire szövegértős jellegű feladatokban - gyakorolni.
• • •

Mit tartalmaz az előfizetés?

640
gyakorlati tesztkérdés
3 263
online tanulható szócikk
3 854
párbeszédes példamondat
98
online lecke
100+
órányi gyakorlási lehetőség
24 / 7
technikai segítségnyújtás
• • •

Online leckék listája

▼ mutat
• • •

Vélemények

D. Attila írta:
"A honlap jó, gyors, könnyen kezelhető, de ha mégis megakadsz valahol, gyorsan válaszolnak a kérdésekre, és segítenek. Eddig nagyon tetszik."
T. Adrienn írta:
"Hiánypótló, hogy minden ott van magyarul is az angol mellett. Borzasztó sokat segít, hogy nem kell még egy fordítóval is bajlódnom."
A. István írta:
"Nekem nagyon bejön hogy telón is lehet nyomkodni a teszteket. Kényelmesebb, mint bekapcsolni ezért a számítógépet, és bárhol tudok így tanulni."
T. Zoltán írta:
"Nagy segítség, hogy a megoldások mellett magyarázatok is vannak, mert így tanulok is a tesztekből. Nem csak azt látom, hogy mi mindent nem tudok még."
N. Levente írta:
"Annyi anyag van, hogy a bőség zavarában sokszor nem tudom, mibe kezdjek éppen bele. Szerencsére vannak tanmenetek, amik segítenek, hogy milyen sorrendben haladjak."
B. Viktória írta:
"Sokat segítenek nekem a párbeszédes leckék, hogy a kiejtésem még inkább helyes legyen, valamint 1-1 helyzetet alaposan be tudjak gyakorolni, így rutinszerűen jöhessenek a mondatok."
O. Gyöngyi írta:
"Bő egy évig használtam az angolozz.hu ingyenes részét, jelenleg a fizetőset is használom már. Nagyon sok oldalt megnéztem korábban de ez volt az, amelyik teljes mértékben megfelel az én logikámnak, rávilágít a hiányosságaimra, nagyon sokat segít a tanulásban, nem mellesleg szinte jelképes az ára."
S. Balázs írta:
"Nagyszerű ötletnek gondolom [a párbeszédes leckéket], hiszen a legtöbb embernek az angolul való megszólalással van nehézsége. Nagyon jó, hogy bármikor, akár vezetés közben is betudom kapcsolni és tudom hallgatni ezeket a szituációkat."
B. Réka írta:
"Az oldal áttekinthető, sokszínű, a feladatok változatosak, a tanmenetek megkönnyítik a tanulás felépítését. Nem utolsó szempont az sem, hogy az árak rendkívül kedvezőek. A portál vezetője pedig segítőkész, türelmes, korrekt."