Októberi előfizetési akciónk azoknak szól, akik az angol nyelvű kommunikációs készségeik fejlesztésére szeretnének hangsúlyt fektetni. Most a teljes beszédfejlesztő csomagunkat és az Állásinterjú tréning nevű termékünket együtt 50% kedvezménnyel kínáljuk.

Az alábbi termékeinket kapod meg a csomagban:


teljes beszédfejlesztő csomag
(örökös licenc)
eredeti ár*: 9 000 Ft
(* 2022. jan. 1. óta változatlan ár)

összes leckecsoport
(örökös licenc)
eredeti ár*: 5 000 Ft
(* 2022. jan. 1. óta változatlan ár)

összesen csak

14 000 Ft
7 000 Ft
50% kedvezménnyel
(Egyszeri díj. Semmi más fizetendő nincs.)
• • •

Mit tartalmaz az előfizetés?

880
interaktív tesztkérdés
4 000+
online tanulható szócikk
3 854
párbeszédes példamondat
122
online lecke
200+
órányi gyakorlási lehetőség
24 / 7
technikai segítségnyújtás
örökös és korlátlan hozzáférést az előfizetett termékekhez illetve csomagokhoz (valamint ezzel együtt a jövőbeli új leckékhez is, amikor csak bővül a tananyag)
• összesen 880 darab A1-B1 szintű tesztkérdést megoldással, angol hanggal és magyar fordítással
• az összes (60 darab) párbeszédes leckét, amelyek együttesen 3 854 darab párbeszédes példamondatot tartalmaznak angol hanggal és magyar fordítással
• összesen több mint 4 000 szócikket, amelyek interaktív szókincsfejlesztő rendszerünkben tanulhatók és gyakorolhatók
• folyamatos, heti 7 napos technikai segítségnyújtást

És ez még nem minden!

Licenc-megosztás

Az előfizetési csomagban foglalt termékek licencét megoszthatod másokkal; akár 4 különböző személyt is be tudsz regisztrálni az oldalra, ha van olyan tananyag, aminek az elérését át szeretnéd engedni magad helyett valaki másnak.

Lektorálás

Előfizetésenként egy személy számára lehetőséget biztosítunk az angol nyelvű önéletrajzának és az angol nyelvű kísérőlevelének díjmentes nyelvi lektorálására. Ez a lehetőség az előfizetéstől számított 3 hónapon belül él.

Szóbeli (táv)felmérés

Előfizetésenként egy személy számára lehetőséget biztosítunk egy irányított kérdésekből álló, online beküldhető felvételről történő szóbeli szintfelmérésre. Ez a lehetőség az előfizetéstől számított 3 hónapon belül él.

Gyakori kérdések

• Tényleg örökös és korlátlan elérést lehet így megvásárolni?
Igen, tényleg. Amíg a portál működik, addig az előfizetett csomagjaid leckéit bármikor korlátlanul el fogod tudni érni. (10 éve működik az oldalunk, és nem tervezzük bezárni.) Sőt, ha a csomagok bővülnek, akkor automatikusan megkapod az új tananyagokat és fejlesztéseket is.
• Tényleg ingyenesen ki lehet próbálni?
Igen, teljesen ingyen. Még az e-mail címedet sem kell megadnod. Csak kattints a kék "Kipróbálom!" gombra a narancssárga keretes részben!
• Nem kell bankkártya adatokat megadni a kipróbáláshoz?
Nem kell, hiszen a kipróbálás teljesen ingyenes, és semmiféle utólagos kötelezettséggel nem jár.
• A 7 ezer forint havonta vagy összesen értendő?
Az előfizetési díj egy egyszeri díj. Nem kell további díjakat fizetni (sem havonta, sem egyéb rendszerességgel).
• Kell havidíjat fizetni?
Nem, nincs semmilyen havidíj az előfizetésen felül. Bármikor fizethetsz elő online tanári segítségre, ha szükséged van rá, de az nem kötelező.
• Milyen formában lehet előfizetni erre a csomagra?
Banki utalással vagy PayPal fiókon keresztül tudsz előfizetni rá. (Bankkártyával direktben nem, tehát mi nem fogjuk elkérni a bankkártya adataidat.)

Angolozz bármilyen felületen!

Honlapunkat bármilyen internetezésre alkalmas eszközről tudod böngészni, így az okostelefonodon vagy táblagépeden is, nem csak asztali számítógépen vagy laptopon. Ráadásul csak minimális adatforgalmat generál, így mobilneten keresztül is bátran használhatod.

Vásárlói vélemények

D. Attila írta:
"A honlap jó, gyors, könnyen kezelhető, de ha mégis megakadsz valahol, gyorsan válaszolnak a kérdésekre, és segítenek. Eddig nagyon tetszik."
T. Adrienn írta:
"Hiánypótló, hogy minden ott van magyarul is az angol mellett. Borzasztó sokat segít, hogy nem kell még egy fordítóval is bajlódnom."
A. István írta:
"Nekem nagyon bejön hogy telón is lehet nyomkodni a teszteket. Kényelmesebb, mint bekapcsolni ezért a számítógépet, és bárhol tudok így tanulni."
T. Zoltán írta:
"Nagy segítség, hogy a megoldások mellett magyarázatok is vannak, mert így tanulok is a tesztekből. Nem csak azt látom, hogy mi mindent nem tudok még."
B. Viktória írta:
"Sokat segítenek nekem a párbeszédes leckék, hogy a kiejtésem még inkább helyes legyen, valamint 1-1 helyzetet alaposan be tudjak gyakorolni, így rutinszerűen jöhessenek a mondatok."
S. Balázs írta:
"Nagyszerű ötletnek gondolom [a párbeszédes leckéket], hiszen a legtöbb embernek az angolul való megszólalással van nehézsége. Nagyon jó, hogy bármikor, akár vezetés közben is betudom kapcsolni és tudom hallgatni ezeket a szituációkat."