Most egy csomagban kínáljuk neked a Privát online tanfolyam összes gyakorlati leckéjét és a Középfokú tesztbank nevű termékünket, összesen 10 000 interaktív tesztkérdést, 63% kedvezménnyel, csupán 10 000 Ft-ért.

Ezeket a termékeinket kapod meg a csomagban:


összes gyakorlati lecke, örökös licenc
eredeti ár*: 18 000 Ft
(* 2023. jan. 1. óta változatlan ár)

teljes körű, örökös és korlátlan licenc
eredeti ár*: 9 000 Ft
(* 2023. jan. 1. óta változatlan ár)

a kettő együtt most akciósan

• • •
• • •

Mit tartalmaz az előfizetés?

örökös és korlátlan hozzáférést az előfizetett termékekhez illetve csomagokhoz (valamint ezzel együtt a jövőbeli új leckékhez is, amikor csak bővül a tananyag)
• összesen 10 000 darab tesztkérdést megoldással, angol hanggal és magyar fordítással (+ a Középfokú tesztbank 1 000 kérdéséhez részletes magyarázatokat és tananyag linkeket is)
Ez a tesztkérdés mennyiség minimum 200 órányi folyamatos gyakorlásra elegendő, de igazán alapos feldolgozás, illetve többszöri átismétlés esetén akár a duplájára is. (A teszteket végtelen számú alkalommal tudod kitölteni, és mindig variálódnak.) Ha csak a 200 órából indulunk ki, akkor így 1 órányi angolozás 50 Ft-ra jön ki.

Mi nem árulunk zsákbamacskát!

Az alábbiakban megtekintheted a Privát online tanfolyam 450 gyakorlati leckéjének teljes listáját:
▼ mutat
A Középfokú tesztbank 1 000 tesztkérdése pedig az alábbi 23 témakör valamelyikébe tartozik:
▼ mutat
• kb. fele-fele arányban A1-A2 (kezdő/középhaladó) illetve B1-B2 (haladó) szintű, nagyobb részben nyelvtani jellegű tesztkérdéseket (de vannak szókincsfejlesztő és párbeszédes szövegértős gyakorlatok is közöttük szép számmal)
2 000 darab válogatott szócikket a Középfokú tesztbankhoz kapcsolódó Tesztbank szókincs oldalon, amelyek interaktív szókincsfejlesztő rendszerünkben tanulhatók és gyakorolhatók
• folyamatos, heti 7 napos technikai segítségnyújtást

Fontos tulajdonságok

◈ Változatos feladattípusok ◈

A leggyakoribb, feleletválasztós típusú tesztkérdések mellett számos további kérdéstípust tartalmaznak az online gyakorlati leckéink, így változatosan tudsz gyakorolni weboldalunkon. A tesztkérdések ráadásul minden kitöltéskor variálódnak, ezért soha nem látod kétszer ugyanazt a kérdéssort.

◈ Azonnali kiértékelés ◈

A kérdéssorok kitöltését követően azonnal részletes kiértékelést ad az oldal: megnézheted, hogy helyes választ adtál-e (sok esetben alternatív válaszokat is elfogad helyesnek), ha pedig nem, akkor megmutatja a helyes választ, valamint annak magyar fordítását is, továbbá meg tudod hallgatni az angol mondatot.

◈ Napló és statisztika ◈

Minden online tevékenységedet naplózza a rendszer, valamint részletes statisztikát készít a teszteredményeidből. Ezen felül pedig a Középfokú tesztbank nevű termékünkben a statisztikád alapján a 23 lehetséges kategóriából problémásnak bizonyult kérdéstípusokkal külön is tudsz gyakorolni.

◈ Tanári magyarázatok ◈

A Középfokú tesztbank nevű termékünkben a kiértékelésekben részletes, magyar nyelvű magyarázatot, valamint sok esetben a vonatkozó elméleti lecke linkjét is megtalálod. A Privát online tanfolyam oldalán ugyan nincsenek magyarázatok, ám a leckék címe alapján könnyen megtalálod az adott témakörhöz tartozó elméleti leckéket az ingyenes tananyagaink között.

Gyakori kérdések

• Tényleg örökös és korlátlan elérést lehet így megvásárolni?
Igen, tényleg. Amíg a portál működik, addig az előfizetett csomagjaid leckéit bármikor korlátlanul el fogod tudni érni. (11 éve működik az oldalunk, és nem tervezzük bezárni.) Sőt, ha a csomagok bővülnek, akkor automatikusan megkapod az új tananyagokat és fejlesztéseket is.
• Tényleg ingyenesen ki lehet próbálni?
Igen, teljesen ingyen. Még az e-mail címedet sem kell megadnod. Csak kattints a kék "Kipróbálom!" gombra a lila keretes részben az oldalsávban (vagy mobilon a lap alján)!
• Nem kell bankkártya adatokat megadni a kipróbáláshoz?
Nem kell, hiszen a kipróbálás teljesen ingyenes, és semmiféle utólagos kötelezettséggel nem jár.
• Kell havidíjat fizetni?
Nem, nincs semmilyen havidíj az előfizetésen felül. Bármikor fizethetsz elő online tanári segítségre, ha szükséged van rá, de az nem kötelező.
• Milyen formában lehet előfizetni erre a csomagra?
Banki utalással vagy PayPal fiókon keresztül tudsz előfizetni rá. (Bankkártyával direktben nem, tehát mi nem fogjuk elkérni a bankkártya adataidat.)
• Mit jelent az "ingyenes és korlátlan" online tanári segítség?
A távsegítség érvényességi ideje alatt korlátlan mennyiségben tehetsz fel nekünk nyelvi kérdéseket az előfizetés anyagai (elsősorban a gyakorlatok kérdései illetve azok megoldásai) kapcsán. Ezekre a kérdésekre - hétköznapokon - jellemzően pár órán belül válaszolunk. Így tehát gyakorlatilag folyamatos tanári felügyelet és segítség mellett tudod feldolgozni a tananyagot.

És ez még nem minden!

Licenc-megosztási lehetőség

Az előfizetett csomagod online anyagait legfeljebb 5 személy között meg tudod osztani (magadat is beleértve). Az előfizetés összesen 5 licencet tartalmaz, ezeket tudod egyesével felhasználókhoz rendelni.

Részletfizetési lehetőség

A részletfizetés úgy működik, hogy kifizeted a fele előfizetési díjat, majd 2023. június 30-ig a fennmaradó összeget is. Természetesen már a kezdő befizetés után azonnal korlátlanul hozzá fogsz férni minden tananyaghoz.

Duplázó akció

Ha egyszerre két vagy több termékcsomagot vásárolsz meg, akkor az első utáni mindegyik további csomagot fél áron kapod meg. Tehát 2 db csomag együtt összesen 15 000 Ft-ba, 3 db 20 000 Ft-ba kerül, stb.

Licenc upgrade lehetőség

Ha korábban már fizettél elő nálunk valamilyen termékre, és most szeretnéd megvásárolni az akciós csomagunkat, akkor a korábbi előfizetése(i)d összegét kedvezményként levonjuk a most fizetendő végösszegből, és csak a különbözetet kell kifizetned.

Angolozz bármilyen felületen!

Honlapunkat bármilyen internetezésre alkalmas eszközről tudod böngészni, így az okostelefonodon vagy táblagépeden is, nem csak asztali számítógépen vagy laptopon. Ráadásul csak minimális adatforgalmat generál, így mobilneten keresztül is bátran használhatod.

Vásárlói vélemények

D. Attila írta:
"A honlap jó, gyors, könnyen kezelhető, de ha mégis megakadsz valahol, gyorsan válaszolnak a kérdésekre, és segítenek. Eddig nagyon tetszik."
T. Adrienn írta:
"Hiánypótló, hogy minden ott van magyarul is az angol mellett. Borzasztó sokat segít, hogy nem kell még egy fordítóval is bajlódnom."
A. István írta:
"Nekem nagyon bejön hogy telón is lehet nyomkodni a teszteket. Kényelmesebb, mint bekapcsolni ezért a számítógépet, és bárhol tudok így tanulni."
B. Margit írta:
"Azt hittem, a reklám túlzó, de kellemesen kellett csalódnom. Valóban hatalmas mennyiségű az anyag, és jó minőségű, nem az a fajta, amit ingyenes web oldalakon lehet találni."
K. Enikő írta:
"Már egy ideje használtam a Tesztbankot mikor megláttam ezt az akciót, így már jól ismertem az oldalt, és lecsaptam az ajánlatra. Szerintem évek alatt fogom végig vinni ezt a rengeteg leckét. (-:"
T. Zoltán írta:
"Nagy segítség, hogy a megoldások mellett magyarázatok is vannak, mert így tanulok is a tesztekből. Nem csak azt látom, hogy mi mindent nem tudok még."