Ismertető

E termékünk segítségével hatékonyan tudod önállóan (vagy opcionálisan tanári segítség mellett) fejleszteni az angol nyelvtudásodat. Az ingyenes tananyagainkra épülő online leckéink segítenek megérteni, begyakorolni és ezáltal elmélyíteni a tanulnivalókat.
▼ bővebben
Előfizetés

Próbáld ki most!

A fenti gomb megnyomásával azonnal, regisztráció nélkül be tudsz lépni termékünkbe, és ki tudod próbálni nyelvoktató rendszerünket működés közben. A belépés ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár.
A demóban 28 db gyakorlati lecke (560 interaktív tesztkérdés), 3 szókincsfejlesztő lecke (958 szócikk), valamint 6 párbeszédes lecke (320 angol példamondat) található jelenleg, amelyek mindennemű korlátozás nélkül használhatók, amíg be vagy jelentkezve az oldalra. (Kilépéskor az adatok törlődnek.)

Fontosabb jellemzők

480+
gyakorlati lecke
140+
szókincs lecke
60
párbeszédes lecke
9 600+
tesztkérdés
16 500
angol szócikk
3 800+
párbeszédes példamondat

Betekintés

ELŐFIZETÉSI AKCIÓ

Októberi előfizetési akciónk azoknak szól, akik az angol nyelvű kommunikációs készségeik fejlesztésére szeretnének hangsúlyt fektetni. Most a teljes beszédfejlesztő csomagunkat és az Állásinterjú tréning nevű termékünket együtt 50% kedvezménnyel kínáljuk.

Részletek »