Mi ez?

Lehetőséged van arra, hogy nagyon kedvező áron online segítségnyújtást vegyél igénybe részünkről.

Ezt úgy képzeld el, hogy ha bármilyen nyelvi jellegű kérdésed támad a honlapon található tananyagok illetve az interaktív rendszer feladatai vagy elemei kapcsán, csak írsz nekünk egy e-mail-t, mi pedig mihamarabb válaszolunk (szintén levélben), és ezúton segítünk neked.

Példa: elolvastál egy konkrét nyelvtani témával foglalkozó tananyagot, végeztél hozzá kapcsolódó gyakorlásokat az interaktív rendszerben, de egyes feladatbeli kérdéseknél nem érted, miért azok voltak a helyes válaszok, amelyeket a rendszer jelez, mert a te olvasatodban a tananyagban foglaltak mást mondanak. Ekkor írsz nekünk egy levelet, amelybe beleírod a konkrét kérdéseidet a példákkal, mi pedig postafordultával küldjük neked válaszainkat, bennük a lehető legrészletesebb magyarázatokkal.

Így nem maradsz magadra a tanulásban, hanem nyelvtanári segítséget kapsz az anyagaink minél hatékonyabb feldolgozásához.

Részletes feltételek

• A válaszadás határideje hétköznapokon 24 óra. (Ha tehát pénteken küldesz kérdéseket, azokra legkésőbb hétfőn válaszolunk.)
• Nincs megkötés az általad feltett kérdések mennyiségére.
• Csak az angolozz.hu oldalain található nyelvi anyagok kapcsán feltett kérdésekre válaszolunk.
• Ha nem vagy elégedett a szolgáltatásunkkal, lehetőséged van azt lemondani. Ebben az esetben az időarányos részt mínusz a befizetett előfizetési díjad 20%-át kérdés nélkül visszautaljuk neked.