Unalmas és hosszadalmas a nyelvtanulás? Mit szólnál, ha helyette élvezetesen, sikerélményekben gazdagon tanulhatnál angolul, szabályok és szavak magolása nélkül?

Mi segítünk neked ebben!

Mindannyian tudjuk, hogy a klasszikus, könyvalapú nyelvtanulás sokak számára nem hatékony, ráadásul borzasztó költséges is nyelviskolába vagy magántanárhoz járni.

Ezzel szemben a mi online nyelvoktató rendszerünkben olyan módszerrel tanulhatsz angolul, amely...

• bizonyítottan hatékony

A legújabb tudományos kutatások szerint a hatékony tanulás kulcsa nem a minél többszöri ismételgetés, hanem a játékos, kvízszerű felidézése a megtanulandóknak. Rendszerünk pontosan ezt nyújtja neked.

• időtakarékos

Elég egyszerre 10-15 percet foglalkoznod a tanulással, mert annyi idő alatt pont fel tudsz dolgozni egy leckét. Így jól ki tudod használni az üresjárataidat, és nem kell külön időt szánnod a tanulásra.

• önálló felkészülésre ad lehetőséget

Bárhol és bármikor neki tudsz állni az angolozásnak, amikor úgy döntesz, ráadásul ebben a tanulási formában nem kell senkihez - sem tanárhoz, sem diáktársakhoz - alkalmazkodnod, és szégyenkezned sem kell a tudásod vagy annak hiánya miatt mások előtt.

• személyre szabott

Ha kéred, a szintfelmérést követően személyre szabottan állítjuk össze neked a tananyagokat, így csak a számodra szükséges leckéket kell megvásárolnod, és e mellett folyamatosan figyelemmel fogjuk kísérni az online aktivitásodat.

• rendszerezett

Logikusan felépített anyagainkból erőlködés és magolás nélkül, a gyakorlásokon keresztül fogod megtanulni mindazt, ami szükséges ahhoz, hogy magabiztos nyelvtudásra tehess szert, a szókincset is ideértve.

• életszerű

Online leckéink példamondatai és szókincse az élő, beszélt nyelvet képezik le, párbeszédes leckéink példamondatai pedig lefedik a mindennapi élet legfontosabb területeit, a bemutatkozástól az összetett beszélgetésekig.

• élvezetes

Rendszerünk használata garantáltan sikerélményt fog jelenteni számodra, hiszen minden tesztet újra és újra el tudsz végezni, egészen addig, amíg a számodra elfogadható szintet el nem éred.

• pénztárcabarát

Nyelvoktató rendszerünk előfizetési díjait kifejezetten a magyar fizetésekhez szabtuk. A piac legkedvezőbb áraival segítünk neked abban, hogy bele tudj kezdeni az online nyelvtanulásba. Egyetlen magánóra áráért komplett tanfolyami mennyiségű anyagot vásárolhatsz tőlünk.

Felnőtt, dolgozó emberként minden bizonnyal kevés szabadidővel rendelkezel, így számodra nem reális lehetőség munka után nyelviskolába vagy magántanárhoz járni, majd még otthon órákat görnyedni a tankönyv, a munkafüzet és a szótár szentháromsága felett.

Nálunk nincs szótárazás, szabálytanulás, magolás, csak a gyakorlásokon keresztül történő automatikus, erőlködés nélküli és élvezetes tanulás.

Felhasználóink véleménye

M. Ádám írta: "A legfontosabb, hogy bármikor elővehető. Érthetően működik, és nem unalmas használni. Látszik, hogy átgondolt a rendszer. Nagyon tetszik, hogy követni tudom a fejlődésemet."
N. Péter írta: "Középiskolai tanulmányaim alatt rendkívül gyenge angol nyelvi képzésben volt sajnos részem. Az évek alatt különböző módszerekkel oktató tanárok után keletkező zűrzavart az angolozz.hu érthetően és célratörően tisztázta le a fejemben."
T. Fruzsina írta: "Nagyon jól áttekinthetőek és kereshetőek a leckék. A szókincsfejlesztő részben nagy segítség, hogy nem egyféle képpen kell számot adni a tudásomról, hanem változatosan, több feladattípuson keresztül."
H. Gábor írta: "Azért hasznos számomra az oldal, mert jól el tudok igazodni rajta, és jól meg tudom érteni az angol nyelv összefüggéseit a segítségével, jobban, mint az eddig próbált tankönyvekből. Sallangmentesen ragadja meg a lényeget. A szókincs részt kiemelten hasznosnak tartom."
U. Szonja írta: "Azt szeretem benne, hogy addig ismétli a szavakat, amíg biztosan meg nem tanulom őket. Ezáltal nagyon sok szót megtanultam, és az iskolában is villoghattam ezzel a tudásommal."
V. Bernadett írta: "Régen a suliban az angol szavakat nem nagyot tudtam jól tanulni, de ez az oldal rengeteget segít nekem a rendszeres ismétlésben és tanulásban."

Mitől különleges?

• Bárhol, bármikor és bármilyen internetelérésre alkalmas eszközről tudod használni rendszerünket, amelynek segítségével az üresjárataidat nyelvtanulásra tudod fordítani, rengeteg értékes időt megtakarítva ezáltal.
• Te válogathatod össze, hogy melyik (milyen szintű) tananyagainkat szeretnéd megvásárolni, így nem kell számodra felesleges anyagokat is megvásárolnod, ami segít még alacsonyabban tartani az előfizetési díjat.
• Akár néhány hónap alatt magabiztosan, helyes kiejtéssel beszélheted az angolt, így bátran megszólalsz majd angolul, ha szükség adódik, legyen szó akár munkáról, szórakozásról vagy külföldi utazásról.

Mi kell hozzá?

Ha ezt a honlapot látod, akkor minden olyan műszaki felkészültséggel rendelkezel, amire szükséged van nyelvoktató rendszerünk használatához.