Szeretnél tanári segítséggel angolul tanulni, de nem tudsz havi több tízezer forintot szánni erre? Akkor tanulj velünk online, a saját tempódban, folyamatos tanári felügyelet mellett, mindössze havi fix 6-8 ezer forintért, ami minden felmerülő költségedet fedezi!

Mi ez a tanfolyam?

Az Alapozó Tanfolyam célja a legalapvetőbb angol mondatszerkezetek megtanítása és begyakoroltatása. Ezen alapok nélkül gyakorlatilag képtelenség stabil nyelvtudásra szert tenni, mert a későbbi tananyagok erősen ezekre épülnek illetve támaszkodnak. (Bárhol és bármilyen formában fogsz is a jövőben angolt tanulni, ezek az alapok elengedhetetlenek.)
A tanfolyam anyaga gyakorlatilag csak a jelen időt öleli fel, de azon belül minden lehetséges mondatszerkezetet feldolgoz, néhány módbeli segédigét is beleértve. Ezzel párhuzamosan az alap szókincs (a legfontosabb főnevek, melléknevek, igék, kifejezések, stb.) interaktív módon történő begyakoroltatása is a tanfolyam részét képezi, továbbá a párbeszédes leckéken keresztül a leghasznosabb beszédfordulatokat is el tudod sajátítani, a megfelelő kiejtéssel együtt.
A tanfolyam teljes mértékben online. A tananyagok és az interaktív gyakorlatok is online érhetők el, valamint a tanárral való kapcsolattartás is online, írásban történik.
Íme egy példa bemutatkozó szöveg, amelyben láthatod, hogy milyen mondatszerkezeteket dolgoz fel a tanfolyam:

Hogyan zajlik a tanfolyam?

1.) Befizeted a tanfolyam díját. (Előtte természetesen ki tudod próbálni nyelvoktató rendszerünket, ha szeretnél jobban megismerkedni mindazzal, amit kínálunk számodra.)
2.) Felmérjük (online) az aktuális tudásszintedet, amennyiben szükséges. (Ha nulláról szeretnél kezdeni, akkor erre nincs is szükség.)
3.) Kapsz egy személyre szabott tanmenetet kb. 1 hónapos időtartamra. (Akkor is ekkora időtávra tervezünk egyszerre, ha 3 vagy 6 hónapra fizettél elő.) Ez a tanmenet természetesen nincs kőbe vésve, hanem dinamikusan változhat később annak függvényében, hogy milyen ütemben haladsz valójában a tanfolyammal. Ezzel párhuzamosan a tanmenetben szereplő fizetős online anyagokhoz is megkapod az örökös és korlátlan elérést. Csak a tanulási tempódon múlik, hogy mekkora mennyiségű anyaghoz kapsz hozzáférést!
4.) Elkezded önállóan feldolgozni a kapott anyagokat, amiben a tanmenet a segítségedre lesz.
A tanfolyam gerincét alkotó interaktív online gyakorlatokat végtelen számú alkalommal tudod kitölteni, és soha nem fogod kétszer ugyanazt a feladatsort kapni, így annak veszélye nélkül oldhatod meg ugyanazokat a gyakorlatokat akár több tucatszor, hogy attól kellene tartanod, hogy véletlenül megjegyzed a válaszok helyes sorrendjét.
Ha bárhol megakadsz, és segítségre van szükséged, írsz nekünk, mi pedig mihamarabb (jellemzően mindössze pár órán belül) válaszolunk minden felmerült kérdésedre, legyen az technikai (a nyelvoktató rendszerünk használatával kapcsolatos) vagy nyelvi jellegű.
5.) Ha lejárt az 1 hónap, amire a kidolgozott tanmenetet megkaptad, vagy ha csak változtatni szeretnél a tanfolyamod menetén illetve felépítésén, akkor közösen kidolgozzuk a módosított tanmenetedet, majd annak megfelelően elérést biztosítunk a további online tananyagokhoz számodra.

Mennyibe kerül?

A fix 6-8 ezer forintos havidíj mindössze egyetlen 60-90 perces magán angolóra díja manapság.
Így alakul a fix havidíj az előfizetés időtartamának függvényében:
• 1 hónap = 8 000 Ft
• 3 hónap = 21 000 Ft (➝ 7 000 Ft / hó)
• 6 hónap = 36 000 Ft (➝ 6 000 Ft / hó)
Ha első körben nem szeretnél több havi díjat kifizetni egyszerre (mert nyilván először csak ki szeretnéd próbálni ezt a szolgáltatáscsomagot), akkor elég, ha 1 hónapra fizetsz elő, hiszen ha hosszabbítasz, akkor a különbözetet levonjuk a hosszabbítás díjából. (Ha tehát egy 1 hónapos előfizetést meghosszabbítasz pl. 3 hónaposra, akkor a 3 hónapos árából levonjuk a már kifizetett összeget, és csak a különbözetet kell kifizetned, tehát megkapod a 3 hónapos előfizetésre járó teljes kedvezményt.)
Ráadásul az első hónap során bármikor lemondhatod a szolgáltatást, ha nem vagy elégedett vele, és ebben az esetben visszafizetjük neked az előfizetésed időarányos részét.
Ezért az összegért egy teljes hónapra elegendő, a te saját tanulási tempódnak megfelelő mennyiségű tanulnivalót és gyakorlási lehetőséget biztosítunk számodra, folyamatos tanári felügyelet mellett, ami korlátlan mértékű online tanári segítségnyújtás igénybevételének lehetőségét is jelenti egyben.

Fontosabb jellemzők és előnyök

• fix havidíj, ami minden tananyagot magában foglal:
      • elméleti anyagok
      • gyakorlatok
      • olvasmányok
      • hanganyagok
      • szókincs
• folyamatos és korlátlan mértékű online nyelvtanári felügyelet és segítségnyújtás
• örökös elérés a már megkapott online anyagokra (akkor is, ha az adott havidíj már lejárt)
• korlátlan (napi 24 órás) online gyakorlási lehetőség
• személyre szabott tanmenet
• egyéni tempójú haladás (napi pár percet vagy több órát is tanulhatsz ugyanazért a havidíjért cserébe)
• nem kell másokhoz alkalmazkodni
• nincsenek rejtett illetve extra költségek
• 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Gyakori kérdések

Kinek szól ez a tanfolyam?

Az Alapozó Tanfolyam kifejezetten kezdő illetve újrakezdő angolosoknak szól, ám haladó nyelvtanulók is fizethetnek elő hasonló konstrukcióban.

Kinek nem való ez a tanfolyam?

Ha számodra nem elfogadható az, hogy nincs fizikailag jelen a nyelvtanárod, vagy gondot okoz az, hogy instrukciókat és segítséget is csak írásos formában kapsz, illetve, ha nem szeretsz vagy nem tudsz önállóan tanulni, akkor ez a tanfolyam sajnos nem ideális számodra.

Ugyanolyan hatékony ez az online tanfolyam, mint egy normál tanfolyam?

Nem 100 százalékban. De miután a nyelvtanulás túlnyomó része önállóan történik (amikor az ember feldolgozza az anyagot; amikor átolvassa, megtanulja, begyakorolja, stb.), az élő interakciót leszámítva közel ugyanannyira élvezhető és hatékony egy online tanfolyam, mint egy normál (személyes) nyelvtanfolyam. Cserébe sokkal olcsóbb a normál nyelvtanulási formáknál (harmad-negyed annyiba kerül).

Hogyan tanít meg beszélni ez a tanfolyam?

A tanfolyam szerves részét képezik az úgynevezett párbeszédes leckéink, amelyek tipikus élethelyzeteket dolgoznak fel párbeszédek formájában. E leckék feldolgozásan keresztül tudod elsajátítani a szükséges beszédfordulatokat és kommunikációs paneleket. A leckék pedig természetesen hanganyagot is tartalmaznak, így a helyes kiejtést is meg tudod tanulni, illetve a hallás utáni szövegértésedet is tudod fejleszteni.

Muszáj nyelvtanozni?

Nem muszáj. Mi ugyan úgy gondoljuk, hogy a nyelvtanozás a nyelvtanulás elengedhetetlen része, és a tanfolyam alapvetően a nyelvtani jegyzetre épül, ha azonban te úgy kéred, akkor szinte nulla - vagy nagyon minimális - nyelvtanozás mellett is el tudod végezni a tanfolyamunkat.

Kapok majd házi feladatot?

Alapvetően úgy működik a tanfolyam, hogy megbeszéljük, milyen anyagokat kell önállóan feldolgoznod, amibe gyakorlatok elvégzése is bele tartozik, majd a munka rád eső részének elvégzése után átbeszéljük a kérdéseidet. Tehát alapvetően folyamatosan feladatokat fogsz csinálni otthon, de nem külön (házi) feladatként, hanem a gyakorlatok (feladatok) elvégzése maga a tanfolyam, illetve annak szerves része.

Mennyi idő alatt lehet feldolgozni az Alapozó Tanfolyam teljes anyagát?

Akár néhány hónap alatt (teljesen kezdő szintről), ha rá tudsz szánni napi szinten több órát a tanulásra illetve gyakorlásra.

Olcsóbban is meg tudom vásárolni a tanfolyam anyagát, ha nem kérek tanári segítséget?

A Privát online tanfolyam nevű termékünk online leckéi (amelyek között az Alapozó Tanfolyam interaktív anyagait tartalmazó leckék is megtalálhatók) külön csomagokban, nem havidíjas konstrukcióban (hanem úgynevezett "örökös licenc" formájában), tanári segítség nélkül is megvásárolhatók, míg az elméleti anyagok mindenki számára ingyenesen elérhetők.

Mi történik, ha végére érünk az anyagnak (a jegyzetnek)?

Természetesen tudunk menni tovább az anyaggal, ha kéred. Gyakorlatilag a középfokú (B2) nyelvvizsgáig tudjuk segíteni az angol nyelvi tanulmányaidat.

ELŐFIZETÉSI AKCIÓ

Októberi előfizetési akciónk azoknak szól, akik az angol nyelvű kommunikációs készségeik fejlesztésére szeretnének hangsúlyt fektetni. Most a teljes beszédfejlesztő csomagunkat és az Állásinterjú tréning nevű termékünket együtt 50% kedvezménnyel kínáljuk.

Részletek »