"Kérdések és válaszok" párbeszédes beszédfejlesztő csomag

Legújabb előfizetési csomagunk azoknak szól, akik a kommunikációs készségeiket szeretnék fejleszteni.

  munkához • utazáshoz • ismerkedéshez  

A "Kérdések és válaszok" nevű csomag párbeszédes leckéken alapul, amelyekben tipikus beszédhelyzetek olvashatók (és hallgathatók meg), kérdezz-felelek formában, néha pedig úgy, hogy a kérdésekre több lehetséges válaszlehetőséget is felsorolunk.
M. Szilvia írta termékünkről:
"A párbeszédes feladatokat azért szeretem, mert megtanít a szöveg precíz értelmezésére. Bár a kérdések könnyűnek tűnnek, mégis a több válaszból kiválasztani a «nem mindig egyértelmű» megfelelő választ már gondolkodásra késztet. Szerintem tökéletes kiegészítése a tanulásnak."
Ezekhez a párbeszédes anyagokhoz gyakorlati leckék kapcsolódnak, amelyekben a párbeszédes leckék anyagát lehet gyakorolni, valamint egy - a fontosabb kifejezéseket tartalmazó - szókincsfejlesztő lecke is a csomag részét képezi. A gyakorlati leckékben szövegértős illetve mondatösszerakós feladatok formájában lehet gyakorolni a különféle életszerű szituációkban használatos kifejezéseket és mondatokat.
A tekintélyes anyagmennyiség ellenére mindössze 2000 Ft-ba kerül a csomag örökös és korlátlan licence, amely kiemelkedően kedvező ajánlat.
Vásárlás