"Kérdések és válaszok" párbeszédes beszédfejlesztő csomag

Legújabb előfizetési csomagunk azoknak szól, akik a kommunikációs készségeiket szeretnék fejleszteni.

  munkához • utazáshoz • ismerkedéshez  

A "Kérdések és válaszok" nevű csomag párbeszédes leckéken alapul, amelyekben tipikus beszédhelyzetek olvashatók (és hallgathatók meg), kérdezz-felelek formában, néha pedig úgy, hogy a kérdésekre több lehetséges válaszlehetőséget is felsorolunk.

Tudnivalók a termékünkről

• 3217 angol példamondat hanggal és magyar fordítással
• 2316 szavas szókincs a példamondatokban
• 520 tesztkérdésnyi interaktív gyakorlat
• 200 fontos, alapvető kifejezést tartalmazó szókincsfejlesztő lecke, amely az interaktív szókincsfejlesztő rendszerünkben dolgozható fel
Ezekhez a párbeszédes anyagokhoz gyakorlati leckék kapcsolódnak, amelyekben a párbeszédes leckék anyagát lehet gyakorolni, valamint egy - a fontosabb kifejezéseket tartalmazó - szókincsfejlesztő lecke is a csomag részét képezi. A gyakorlati leckékben szövegértős illetve mondatösszerakós feladatok formájában lehet gyakorolni a különféle életszerű szituációkban használatos kifejezéseket és mondatokat.

Vélemény a termékünkről

M. Szilvia írta termékünkről:
"A párbeszédes feladatokat azért szeretem, mert megtanít a szöveg precíz értelmezésére. Bár a kérdések könnyűnek tűnnek, mégis a több válaszból kiválasztani a «nem mindig egyértelmű» megfelelő választ már gondolkodásra késztet. Szerintem tökéletes kiegészítése a tanulásnak."

Előfizetés

3 hónap 890 Ft
1 év 2 690 Ft
örökös licenc 4 490 Ft
részletre (1 év) 890 Ft + 11× 327 Ft
Vásárlás