Állítsd össze a saját tananyag csomagodat!

Kredites előfizetés

Bevezettük a kreditalapú vásárlás lehetőségét Privát online tanfolyam nevű termékünkben, ami azt jelenti, hogy mostantól nem kell az előfizetés pillanatában eldöntened, mely online leckéket szeretnéd megvásárolni, hanem a rendelkezésedre álló kreditek erejéig az oldalon belül tudsz válogatni a teljes kínálatból, időbeli megkötés nélkül.
Így nem kell olyan leckéket megvásárolnod csomagban, amelyek kevésbé vagy egyáltalán nem érdekelnek, hanem a számodra fontos és neked tetsző anyagokra tudsz koncentrálni.
A krediteket előre tudod csomagban megvásárolni, többféle előfizetési módon keresztül, és minél több kreditet vásárolsz meg egyszerre, annál alacsonyabb a kreditek egységára.
Természetesen betekintést is biztosítunk a leckékhez megvásárlás előtt, így meggyőződhetsz arról, hogy egy neked tetsző, számodra hasznos leckére fogsz kreditet költeni. (A vásárlási művelet nem vonható vissza, ezért érdemes alaposan megfontolnod a döntésedet!)

Előfizetési lehetőségek

• banki utalás
• PayPal fizetés

Kredit csomagjaink (örökös licenc)

50 kredit 2 990 Ft
100 kredit 4 990 Ft
200 kredit 8 990 Ft
400 kredit 14 990 Ft
Vásárlás

Mit kapsz egy kreditért?

• 1 db gyakorlati leckét vagy
• 1db párbeszédes leckét vagy
• legfeljebb 99 szócikk terjedelmű szókincsfejlesztő leckét, továbbá
• a megjelölt kredit csomagoknál online nyelvi segítséget a megadott ideig
A gyakorlati leckék minden esetben 20 tesztkérdést tartalmaznak, megoldással, magyar fordítással és meghallgatható angol példamondatokkal.
A párbeszédes leckék jellemzően 40-80 mondatnyi párbeszédet tartalmaznak angolul, magyar fordításokkal és meghallgatható angol példamondatokkal.
A szókincsfejlesztő leckék - amelyek a megadott számú, meghallgatható angol szócikk mellett magyar fordításokat is tartalmaznak - 99 szócikkig egy kreditbe kerülnek, 100 kredittől kezdődően pedig annyi kreditbe, ahányszor megvan bennük az 50 egész számként. A szókincsfejlesztő leckék szócikkei a különleges szókincsfejlesztő modulunk segítségével tanulhatók meg az oldalon.
Több száz online leckéből válogathatsz a rendszerben tetszésed szerint a regisztrációdat követően, amit mi végzünk el az oldalon az előfizetésed díjának beérkezése után.
A kreditek által történő vásárlás örökös és korlátlan hozzáférést jelent ezekhez az online leckékhez, tehát bármikor később is elkezdheted vagy folytathatod a tanulást.
Kreditvásárlást követően az oldal minden funkcióját korlátlanul el fogod érni, beleértve a szópárosító játékot is. Ha pedig elfogytak a kreditek, akkor bármikor vásárolhatsz újakat, ráadásul minden újbóli vásárláskor ajándék krediteket (10%-nyit) is jóváírunk neked.
Egyes kredit csomagokhoz online nyelvi segítségnyújtás is jár (lásd a fenti listában). Ezek érvényességi ideje az előfizetés napjától értendő.

Még nem ismered nyelvoktató rendszerünket?

Próbáld ki most!
A fenti gomb megnyomásával regisztráció nélkül be tudsz lépni nyelvoktató rendszerünkbe, és ki tudod próbálni működés közben. A belépés semmilyen kötelezettséggel nem jár.