Bemutatkozunk

Írta: Molnár Bertalan • 2014. október 27.


« Vissza a cikkekhezAz angolozz.hu nem csupán egy nyelvoktató portál a sok közül, hanem egy olyan vállalkozás, amely a társadalmi felelősségvállalás jegyében azt a komoly célt tűzte ki maga elé, hogy minden korábbinál szélesebb néprétegek számára elérhetővé teszi az angol nyelvtanulást.
Az angolozz.hu nyelvoktató portál ötlete sok évvel ezelőtt született meg, de csak 2012-ben kezdődött meg a honlap tényleges megvalósítása. Eredeti célkitűzésünk azonban mindvégig változatlan maradt: a piac legkedvezőbb árfekvésű nyelvoktató portálját akartuk megvalósítani, amelynek segítségével olyanokat is be tudunk vonni az angol nyelv tanulásába, akiknek máskülönben erre - anyagi és/vagy földrajzi illetve egyéb okokból - nem lenne lehetőségük.
2013-ban a projekt stratégiai partnerévé vált a Tandem nyelviskola, és még ebben az évben elérhetővé vált az első két online tanfolyamunk, az Állásinterjú tréning, valamint az Alapozó tanfolyam. A partnerség jegyében folytatódtak a műszaki fejlesztések, amelyeknek köszönhetően 2014-től már minden működő rendszerünkben elérhető különleges szókincsfejlesztő szolgáltatásunk.
A fejlesztések - műszaki és tartalmi szempontból egyaránt - folyamatosan zajlanak a háttérben, amelyeknek köszönhetően a közeli jövőben is már tervezzük további anyagokkal és szolgáltatásokkal bővíteni a kínálatunkat.