Ha nem elegendő számodra az automatizált, feleletválasztós teszt formátumú online szintfelmérésünk, akkor lehetőséget kínálunk számodra egy sokkal alaposabb, nyelvtanár által javított, írásbeli - és opcionálisan szóbeli - felmérésre.

ÍRÁSBELI FELMÉRÉS
Az írásbeli felmérés egy megegyezés szerinti hosszúságú és témájú írásmű megírását jelenti, amit kijavítunk és részletesen kielemzünk számodra.
(Nagyon fontos, hogy teljesen önállóan, mindennemű külső segítség nélkül írd meg ezt az angol szöveget.)
Az írásműved (és mellé opcionálisan az ingyenes online szintfelmérőnk eredménye) alapján jó közelítéssel láthatóvá válik, hogy még a gyengeségeid, és ezeknek, valamint az angol nyelvvel kapcsolatos terveid fényében iránymutatást tudunk nyújtani neked abban, hogy akár a mi segítségünkkel, akár más úton-módon hogyan tudod hatékonyan fejleszteni a nyelvtudásodat.

A szolgáltatás díja:

990 Ft

TELJES KÖRŰ FELMÉRÉS
Ennek a nagyobb csomagnak az írásbeli felmérésen kívül egy 30 perces élő, online konzultáció is a részét képezi, amelynek keretében egy rövid, angol nyelvű beszélgetés során a beszédkészségedet is részletesen felmérjük.
Így teljes képet kapunk az angol nyelvtudásod aktuális állapotáról, és még precízebben tudunk tanáccsal szolgálni azzal kapcsolatban, hogy miként tudod a leghatékonyabban továbbfejleszteni a nyelvtudásodat, maximálisan szem előtt tartva a terveidet és elképzeléseidet.

A szolgáltatás díja:

3 990 Ft