Általános tudnivalók honlapunkról

Az angolozz.hu nyelvoktató portál egy ingyenes és fizetős online angol nyelvoktató tartalmakat - valamint azokhoz illetve általában az angol nyelvtanuláshoz kapcsolódó anyagokat - kínáló honlap. Célja az oldal magyar anyanyelvű látogatóit segíteni az angol nyelvtanulásban.

Az angolozz.hu készítőinek és üzemeltetőinek a kezdetektől azonos a célja: ingyenes illetve a versenytársakénál kedvezőbb árfekvésű, ugyanakkor hatékonyabban használható online anyagok segítségével a lehető legszélesebb néprétegek számára szeretnénk elérhetővé tenni az angol nyelvtanulást, különös tekintettel azon honfitársainkra, akiknek erre máskülönben anyagi okokból nem lenne lehetőségük.

A portál az elsődleges információforrás a fizetős online tanfolyamok illetve annak készítői kapcsán. A honlapon megtalálható az üzemeltetők minden hivatalos elérhetősége.

A fizetős tartalmakat minden esetben külön jelezzük, és elérést ezekhez csak az előfizetést követően biztosítunk, tehát nem kell attól tartani, hogy utólag számlát nyújtunk be valamilyen fizetős szolgáltatásunkért cserébe. Ez vonatkozik a fizetős termékek ingyenes kipróbálási lehetőségére is: ezért a korlátozott elérésért cserébe nem kérünk pénzt (de a felhasználó élesben ki tudja próbálni a rendszerünket működés közben.)

Nyelvoktató rendszerünk az online nyelvtanító oldalak közül kiemelkedik innovatív működésével, amelynek köszönhetően büszkén sütjük rá azt a jelzőt, hogy "újgenerációs". Ez annak köszönhető, hogy portálunk nyelvoktató motorja - amely teljes egészében saját fejlesztés - az interaktivitáson alapul, vagyis úgy viselkedik, mint egy virtuális tanár a diákjával (pl. visszajelzi a tudásszintet, magyaráz, stb.).

A honlap használatához mindössze egy internetezésre alkalmas eszközre (asztali vagy hordozható számítógépre, táblagépre vagy okostelefonra) van szükség, amelynél előny, ha hangot is tud lejátszani. Ezen felül csupán internetkapcsolatra van szükség. Rendszerünk ennek köszönhetően bárhol és bármikor elérhető, amely nagyban segíti az önálló nyelvtanulást.

A portál fizetős tartalmai - online tanfolyamai - időalapú előfizetés ellenében, előre történő banki fizetést követően érhetők el felhasználóink számára. Az előfizetés ideje alatt korlátlan technikai, valamint korlátozott mértékű nyelvi segítségnyújtást vehetnek igénybe előfizetőink.

Különös figyelmet szentelünk felhasználóink visszajelzéseinek, ezért minden kedves látogatónkat arra bíztatjuk, hogy felvetéseikkel illetve esetleges problémáikkal bátran forduljanak azonnal hozzánk.

Az oldal fejlesztései - figyelembe véve a visszajelzéseket és kritikákat - folyamatosan zajlanak, és az újonnan elkészült anyagokat illetve szolgáltatásokat lehetőség szerint mihamarabb elérhetővé tesszük a közönségünk számára.