Szeretnél angolt tanulni, de nem tudsz havi több (tíz)ezer forintot szánni erre, az ingyenes nyelvoktató oldalak viszont nem nyújtanak számodra eleget? Akkor

NE KERESS TOVÁBB!

Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van a hatékony, önálló angoltanuláshoz, és mindez havonta

már 990 Ft-tól elérhető.

Igen, tényleg csak ennyibe kerül! Nincs rejtett, apróbetűs rész. Az alábbiakban pontosan és részletesen leírjuk, mi mindent kapsz tőlünk ennyiért.

Mit kínálunk cserébe ezért a hihetetlenül csekély összegért?

elméleti anyagokat
szószedeteket
olvasmányokat
táblázatokat
interaktív gyakorlatokat*
hanganyagokat**
tanári felügyeletet

* Összesen 8 különböző típusú gyakorlat található a tesztekben (ezeket ki is tudod próbálni), és minden egyes tesztkérdéshez tartozik megoldás, magyar fordítás, valamint hanganyag.
** Minden angol szócikk és mondat meghallgatható az oldalon.
Mindezeken felül pedig - opcionálisan, felárért, de a normál díjához képest 50% kedvezménnyel - tanári távsegítséget is tudsz kérni, ha úgy érzed, egyedül nem megy elég hatékonyan a tanulás, vagy ha bizonytalan vagy, és szeretnéd, ha lenne kitől kérdezned (bármikor) szükség esetén.
(Az a különbség a tanári felügyelet és a távsegítség között, hogy az előző szolgáltatásunk arról szól, hogy segítünk neked kiválasztani a számodra aktuálisan megfelelő online leckéket, míg az utóbbi egy aktív - és nem mellesleg korlátlan - nyelvi segítségnyújtást jelent, amit bármikor igénybe tudsz venni, ha bárhol elakadsz az online leckékben vagy a gyakorlatokban.)
Annak érdekében, hogy ki tudd próbálni, mit jelent a gyakorlatban a nyelvi távsegítség, minden első tanári segítség nélküli előfizetés mellé ajándékba adunk 1 heti korlátlan távsegítséget.

Mi nem árulunk semmi forradalmit...

Szándékosan NEM ígérünk neked néhány hét vagy hónap alatt nulláról középfokú nyelvtudást, sem hasonlóan hangzatos képtelenségeket. Csak azt tudjuk megígérni, hogy mindenben a segítségedre leszünk, hogy a lehető leghatékonyabban tudd fejleszteni az angol nyelvtudásodat online tananyagaink segítségével.

...sem zsákbamacskát!

Sok más nyelvoktató oldal nem enged valódi betekintést abba, amit ténylegesen kínálnak, amíg elő nem fizetsz náluk. Ezzel szemben nálunk korlátlanul kipróbálható nyelvoktató rendszerünk minden funkciója, és ehhez még regisztrálnod sem kell. (Sok helyen az ingyenes demóhoz meg kell adnod az e-mail címedet, és onnantól naponta küldik a spam üzeneteket.)

Még mindig bizonytalan vagy (mert csalódás ért korábban máshol)?

PRÓBÁLD KI INGYEN

nyelvoktató rendszerünket akár most azonnal, regisztráció és bármiféle kötelezettség nélkül!

Nálunk az ingyenes kipróbáláshoz NEM kell

regisztrálni,
e-mail címet megadni,
hírlevélre feliratkozni, vagy
másokat beszervezni (ilyenről is hallottunk már sajnos).

Ha pedig kipróbáltad, és tetszik, amit láttál, bátran fizess elő, akár csak egyetlen hónapra, és próbáld ki az általunk kínált online nyelvi kurzust élesben! Ne felejtsd el, hogy az első 990 Ft-os előfizetésed mellé 1 hétig korlátlan nyelvi távsegítség is jár!
Előfizetek!

Gondolj csak bele! Mit lehet ma egyáltalán 990 forintért kapni?

Például...
😕 2,2 db budapesti buszjegyet,
😕 1,7 db mekis hamburgert,
😕 kb. 2,5-3 liter (Coca) kólát,
😕 kb. 10-15 percnyi privát angolórát

Mi ezért az összegért 31 naptári nap időtartamú korlátlan elérést kínálunk nyelvoktató rendszerünkhöz, amelynek több száz fizetős leckéje közül tudsz összeválogatni magadnak 30 kreditnyi anyagot (akár 30 online leckét), amelyekhez az előfizetésed időtartama alatt akármikor, akármennyi alkalommal hozzá tudsz férni.

Matekozzunk egy kicsit! Egy minimál (heti 1) óraszámú privát nyelvtanfolyam átlagosan havi 20-25 ezer Ft-ba kerül, míg egy (kis létszámú) csoportos tanfolyam is legalább 10 ezer Ft-ba. Mindeközben nálunk, ha kéred a (korlátlan) tanári távsegítséget, akkor is csak ezek töredékébe, havonta 1 990 Ft-ba kerül a komplett tanfolyam, amelynek keretében korlátlan mértékben (akár napi 24 órát) tudsz angolozni.
Ha egyszerre több hónapra, illetve ha tanári segítséggel fizetsz elő, akkor az alap 30 kredithez képest extra kreditekkel jutalmazunk meg a bevezető akciónk időtartama alatt (2024. március 31-ig).
A gyakorlati és a párbeszédes leckék 1-1 kreditbe kerülnek, míg a szókincsfejlesztő leckék (a bennük foglalt szócikkek számától függően) 1 vagy több kreditbe is kerülhetnek. A leckékbe bele tudsz tekinteni a vásárlás előtt.
A hetedik havi előfizetésedtől kezdődően pedig időben korlátlan hozzáférést adunk az odáig előfizetett online leckéidhez, valamint kedvezményes lehetőséget biztosítunk további kreditek vásárlásához.

Ennél kevesebbért sajnos nem tudjuk nyújtani neked ezt a szolgáltatást, de garantáljuk, hogy máshol ugyanennyi angoltanulási lehetőségért ennek az összegnek a többszörösét kérik el.

Kezdő vagy haladó angolos vagy? Nem számít!

A középfokú (B2) nyelvvizsga szintjéig tudjuk segíteni a fejlődésedet. Örökös újrakezdő vagy talán? Akkor ez itt most meg fog változni, mert mi segítünk neked kitörni ebből az ördögi körből!

HALADJ A SAJÁT TEMPÓDBAN!

Az önálló online tanulás egyik legnagyobb előnye, hogy senkihez (sem tanárhoz, sem diáktársakhoz) nem kell alkalmazkodnod, hanem a saját tempódban tudod feldolgozni a tananyagot.
Ráadásul sehova nem kell menned, amikor éppen tanulni szeretnél!

BÁRHOL ÉS BÁRMIKOR

neki tudsz állni a tanulásnak, mindössze internetkapcsolatra, valamint egy internetezésre alkalmas eszközre van szükséged hozzá, legyen az okostelefon, táblagép, asztali számítógép vagy laptop, bármilyen operációs rendszerrel.

Mire vársz még? :)

Előfizetek!