Ha szeretnél tanári segítséggel angolt tanulni, de nincs lehetőséged nyelviskolába vagy magántanárhoz járni, akkor tanulj velünk különleges, személyre szabott, online nyelvtanfolyamunk keretében!
Akár mindössze 1-2 magán angolóra áráért egy egész hónapra elegendő tanulnivalót biztosítunk számodra, valamint tanári felügyeletet és segítséget is a hatékony és élvezetes tanuláshoz.

Összetett szolgáltatás csomag

részletes szintfelmérés

Első lépésként alaposan felmérjük az aktuális tudásszintedet. Annak érdekében, hogy reális képet kapjunk, nem csak különféle online teszteket kell majd kitöltened, hanem egy önállóan elkészített, angol nyelvű fogalmazást is kérünk tőled. Természetesen eltekintünk ettől, ha nulláról kezdesz.

személyre szabott tanmenet

A szintfelmérést követően, amikor már látjuk, hogy pontosan milyen szinten állsz aktuálisan angolból, az igényeid, lehetőségeid és céljaid figyelembe vétele mellett összeállítunk neked egy személyre szabott tanmenetet. Ez a tanmenet természetesen a későbbiekben még szükség szerint módosítható.

online tananyagok és gyakorlatok

A személyes tanmenetednek megfelelően bocsátunk a rendelkezésedre elméleti anyagokat és gyakorlatokat a honlapunkon. Egyszerre kisebb, feldolgozható mennyiségű anyagot adunk majd, és akkor kapod meg a következő adagot, amikor az elsőt már alaposan feldolgoztad, amit az online eredményeid is igazolnak.

folyamatos online tanári segítség

Mindeközben állandó online tanári segítség fog a rendelkezésedre állni. Ha bárhol, bármivel kapcsolatban kérdésed támad (legyen az elméleti anyag vagy a gyakorlatok valamely tesztkérdése), csak írj nekünk ezzel kapcsolatban, és jellemzően pár órán belül részletesen válaszolunk neked.

mindezek együtt:

komplett online nyelvtanfolyam

Előfizetési csomagok

elsősorban kezdőknek és újrakezdőknek ajánljuk:

Normál csomag

haladási ütemnek megfelelő mennyiségű havi online lecke a Privát online tanfolyam oldalán
online tanári segítség válaszadási határideje: 24 óra (munkanapokon)
csak az angolozz.hu tananyagok kapcsán kérhető online segítség

8 000 Ft / hó

Vásárlás
elsősorban középhaladóknak és haladóknak ajánljuk:

Prémium csomag

maximum havi 50 db, akár tetszőlegesen kiválasztott online lecke a Privát online tanfolyam oldalán
online tanári segítség válaszadási határideje: aznap
bármilyen angollal kapcsolatos kérdésben kérhető segítség
az Állásinterjú tréning vagy a Középfokú tesztbank korlátlan elérése (havi licence) választható mellé

12 000 Ft / hó

Vásárlás

Nullától középfokig

Nem számít, milyen szinten áll aktuálisan a tudásod (amiről első körben meg fogunk győződni az alapos szintfelmérés során), a neked megfelelő szintről fogunk indulni, és egészen a középfokú (B2) nyelvvizsgáig illetve az emelt szintű érettségi szinjéig bezárólag tudjuk segíteni a felkészülésedet.

Haladási ütem

A haladási ütemet alapvetően te magad szabod meg, hiszen bármikor foglalkozhatsz az előre megbeszélt anyagok áttekintésével illetve gyakorlásával. A rendelkezésedre álló online leckék és az elméleti tananyagok bármikor korlátlanul elérhetők lesznek számodra, még az előfizetésed lejárta után is (hiszen az előfizetéssel a tananyagokra örökös licencet vásárolsz).

Bárhol és bármikor tudsz tanulni

Honlapunkat bármilyen internetezésre alkalmas eszközről (asztali vagy hordozható számítógép, táblagép, okostelefon, vagy akár okostévé) tudod böngészni, ráadásul csak minimális adatforgalmat generál, így mobilneten keresztül is bátran használhatod.