Kedves nyelvtanuló!

Amennyiben éppen olyan online lehetőségeket keresel, amelynek segítségével hatékonyan fejlesztheted angol nyelvtudásodat - egészen az érettségire vagy a nyelvvizsgára való felkészülésig bezárólag -, akkor a legjobb helyen jársz.

► Mindenképpen érdemes megtekintened ingyenesen elérhető online tananyagainkat, amelyek jól összefoglalják a nyelvtani tudnivalókat teljesen kezdőtől középfokú szintig, valamint számos hasznos szószedetet, nyomtatható táblázatot és egyéb segédanyagokat is tartalmaznak.

Ha érettségire vagy nyelvvizsgára készülsz, akkor a Középfokú tesztbank nevű terméket tudjuk a figyelmedbe ajánlani, amelyhez egy ingyenesen használható szókincsfejlesztő oldal is tartozik 2000 db elengedhetetlen szócikkel.

Ha angol nyelvű állásinterjúra készülsz, akkor az Állásinterjú tréning nevű online tanfolyamunkat szeretnénk a figyelmedbe ajánlani.

Egyéb esetekben - teljesen kezdő vagy újrakezdő szinttől középfokú tudásszintig - a Privát online tanfolyam nevű termékünk lehet a megfelelő választás számodra.

► Termékeinket teljesen önállóan vagy online tanári segítségnyújtás igénybevétele mellett tudod használni.

Képzelj el egy olyan nyelvtanulási segédletet, ...

✔ amelyben biztosan benne van minden nyelvtani szabály és a teljes szókincs,
✔ amelyik számon tartja, milyen szinten tudod már a megtanulandókat,
✔ amiben részletes magyarázatok és példák találhatók a tananyagok mellé,
✔ amelyben meg lehet hallgatni a szavakat és mondatokat,
✔ ami megmutatja, hányszor tanultál már belőle,
✔ amelyik nem veszik el és nem tud megrongálódni!

Mi ezt kínáljuk neked online rendszerünk formájában!

Termékismertető