Kedves Tanár Kolléga!

Engedd meg, hogy az alábbiakban összegezzük, mi mindenben lehetünk a segítségedre diákjaid oktatásában!

Először is bátran használd ingyenes tananyagainkat; az elméleti összefoglalókat, szószedeteket illetve táblázatokat! Ez utóbbiak nyomtatóbarát A/4-es méretben tölthetők le honlapunkról, de a többi tananyagot is egyszerűen be tudod másolni egy szövegszerkesztőbe, amelynek köszönhetően azok szerkeszthetővé illetve nyomtathatóvá válnak.

Nagy mennyiségű online tananyag (nyelvtani magyarázó leckék, szószedetek, táblázatok, kvízek, keresztrejtvények, stb.) található meg az oldalunkon, teljesen kezdőtől középfokú szintig. Minden ingyenesnek jelölt anyagunk szabadon letölthető és sokszorosítható a forrás ("www.angolozz.hu" vagy "angolozz.hu") megjelölésével.

Ennél is érdekesebb lehet azonban számodra különleges online termékünk, amelynek segítségével diákjaid a saját - általad tanított - angol anyagaikat tanulhatják és gyakorolhatják interaktív tesztek formájában.

Lényegében a saját fejlesztésű online nyelvoktató platformunkat ajánljuk fel számodra, melyet te tölthetsz meg tartalommal, ráadásul ezt a lehetőséget állami oktatási intézmények részére térítésmentesen biztosítjuk. Ha magán nyelvoktató vagy, illetve egy privát oktatási intézmény nevében érdeklődsz, kérj tőlünk ajánlatot az info@angolozz.hu e-mail címen!

Mik az előnyei az online rendszerünknek?

✔ Biztosan a birtokába jutnak a diákjaid a megtanulandó anyagoknak, így nem hivatkozhatnak később pl. hiányzásra vagy elveszett füzetre.
✔ Pontosan nyomon tudod követni, hogy a diákjaid mennyit dolgoztak az oldalon, és hogy mennyit fejlődtek ez idő alatt.
✔ Az interaktív gyakorlásokon keresztül jól el tudnak mélyedni a tananyagban, hatékonyan be tudják gyakorolni a megtanulandókat, legyen az szókincs vagy valamilyen nyelvtani témakör.
✔ Házi feladatként is adhatod nekik ezeket az anyagokat, amelyeket azután online ellenőrizni tudsz.
✔ A fiatalok amúgy is állandóan az interneten lógnak, így talán könnyebb rávenni őket a tanulásra illetve gyakorlásra.

A további részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot a láblécben található elérhetőségeink valamelyikén! Várjuk jelentkezésedet egy jövőbeli együttműködés reményében!

Termékismertető