Támogatói licenc

Ha szeretnéd segíteni a munkánkat, aktívan hozzá tudsz járulni oldalunk fenntartásához és további fejlesztéseihez, amennyiben támogatói licencet vásárolsz, mindössze 3 000 Ft-ért.
A támogatói licenc megvásárlásért cserébe az alábbiakat tudjuk nyújtani neked:

Előfizetési kedvezményeket

• Ha a későbbiekben előfizetsz bármely termékünkre, a támogatói licenc díját kedvezményként levonjuk belőle. Ez minden termékünkre illetve csomagunkra érvényes, az akciós ajánlatokra is, de csak egy alkalommal használható fel.
• Bármely termékünkre vagy szolgáltatásunkra 20% kedvezménnyel tudsz előfizetni, hiszen a támogatói licenc megvásárlásával te is előfizetőnkké válsz, ezért megillet ez a kedvezmény. (Ha egyszerre több terméket illetve licencet vásárolsz meg, akkor a százalékos kedvezmény a teljes végösszegre értendő.)
• Függetlenül attól, hogy vásároltál-e már tőlünk valamilyen terméket, ahol felhasználtad ezt a kedvezményt, ha előfizetsz valamelyik tanári szintfelmérés szolgáltatásunkra, akkor a támogatói licenc díjával csökken a szintfelmérés fizetendő végösszege.
Konkrét példa: ha már a támogatónk vagy, és meg szeretnéd vásárolni a 9 000 Ft-os "A1-A2 csomag" 1 éves licencét a Privát online tanfolyam nevű termékünknek, akkor neked csak 4 200 Ft-ot kell fizetned ezért a licencért, miután a licenc teljes árából először a 20%-ot, majd a 3 000 Ft-ot is le kell vonni. Ez esetben tehát a 3 000 Ft-ba kerülő támogatói licenc segítségével 4 800 Ft-ot tudsz megspórolni. Drágább licenc vásárlásakor pedig még ennél is magasabb lehet a megspórolt összeg.

Exkluzív kipróbálási lehetőséget

Támogatónkként lehetőséged nyílik a 3 termékünk közül bármelyiket (vagy a tanári távsegítséget) 1 hónapon keresztül korlátozások nélkül kipróbálni. Ez a lehetőség csak egy termékünkre, és csak egy alkalommal vehető igénybe.

Jó érzést :)

Úgy érezheted, hogy egy jó ügyért tettél valamit, ingyenes tananyagainkat ugyanis rajtad kívül több ezren használják, és ezáltal az ő tanulásukat is tudod segíteni.

Köszönjük, hogy megfontolod a támogatásunkat!