Kedves szülő!

Amennyiben éppen olyan online lehetőségeket keresel, amelynek segítségével a gyermeked hatékonyan fejlesztheti angol nyelvtudását - egészen az érettségire vagy a nyelvvizsgára való felkészülésig bezárólag -, akkor a legjobb helyen jársz.

Az ingyenesen elérhető online tananyagokon felül - amelyek jól összefoglalják a nyelvtani tudnivalókat teljesen kezdőtől középfokú szintig, valamint számos hasznos szószedetet és nyomtatható táblázatokat is tartalmaznak - az érettségire illetve középfokú nyelvvizsgára felkészítő online tesztbankunkat tudjuk a figyelmedbe ajánlani.

Minden online tanfolyamunk ingyenesen kipróbálható bizonyos korlátozások mellett, ráadásul a korlátozások egy része feloldható, ha a tanuló az ingyenesen elérhető anyagokat feldolgozza az adott tanfolyamban, tehát előfizetés nélkül is az anyagok és a szolgáltatások egy része elérhető.

Van azonban egy olyan különleges ajánlatunk a számodra, amely kifejezetten neked mint szülőnek szól.

Az egyik termékünk olyan lehetőséget kínál, hogy gyermeked nem pusztán online tanulhatja és gyakorolhatja az angolt, hanem te mindezt - a fejlődés ütemével együtt - pontosan nyomon is tudod követni, mert a rendszer a gyermeked minden online tevékenységét naplózza és megmutatja neked.


E rendszerünkben ráadásul nem kell feltétlenül a meglévő anyagainkra támaszkodni, hanem a speciálisan a te gyermekedre szabott nyelvi anyagokkal is fel tudjuk tölteni a rendszert (például a saját, iskolai tankönyvének szókincsével illetve nyelvtani témáival, akár kombinálva e kettőt).

Képzelj el egy olyan nyelvtanulási segédletet gyermeked részére, ...

✔ amelyben biztosan benne van minden nyelvtani szabály és a teljes szókincs,
✔ amelyik számon tartja, milyen szinten tudja már a gyermeked megtanulandókat,
✔ amiben részletes magyarázatok és példák találhatók a tananyagok mellé,
✔ amelyben meg lehet hallgatni a szavakat és mondatokat,
✔ ami megmutatja, hányszor tanultak már belőle,
✔ amelyik nem veszik el és nem tud megrongálódni!

Mi ezt kínáljuk neked online rendszerünk formájában!

Termékismertető

Ha bármiben a segítségedre lehetünk a gyermeked angol tanulásában - akár azért, mert nem megy elég jól neki, akár csak azért, hogy még magasabb szintre tudjon fejlődni -, vedd fel velünk bátran a kapcsolatot a láblécben található elérhetőségeink bármelyikén!