Ismersz valakit, aki jó hasznát venné némi online angolozásnak?

Vásárolj neki ajándékba angolozz.hu kupont!

Már 5000 Ft-tól kínálunk ajándék kuponokat, amelyekkel a megajándékozott személy bármilyen online terméket vagy szolgáltatást megvásárolhat honlapunkon.
Akár vizsgára készül, akár csak ráférne egy kis ismétlés vagy fejlesztés, a megajándékozottad hatékonyan bővítheti illetve mélyítheti el angol nyelvtudását interaktív online anyagaink segítségével, akár az okostelefonja képernyőjén keresztül, nyelvoktató rendszerünk ugyanis minden internetezésre alkalmas eszközön tökéletesen működik.

Az ajándék kupon vásárlásának és beváltásának menete

1. Válaszd ki, hogy melyik kupont szeretnéd ajándékba adni!
2. Fizesd ki a kupont banki utalással vagy a PayPal rendszerén keresztül! A fizetéskor írd be közleménynek azt, hogy "ajándék" vagy "kupon"!
Ebben az esetben nem regisztrálunk neked fiókot az oldalon, hanem egy kódot küldünk e-mail-ben, amit át tudsz adni annak, akit meg szeretnél ajándékozni.
3. A megajándékozottad vegye fel velünk a kapcsolatot, adja meg a regisztrációhoz szükséges adatait, valamint a te nevedet és a kupon kódját is, majd ezután már csak a különbözetet kell kifizetnie az általa kiválasztott termékeink illetve szolgáltatásaink ára és a kuponjának névértéke között. (Ha az fizetendő összérték legfeljebb annyi vagy kevesebb, mint a kupon névértéke, akkor természetesen semmit nem kell fizetnie.)