Ismersz valakit, aki jó hasznát venné némi online angolozásnak?

Vásárolj neki ajándékba angolozz.hu kupont!

Már 2000 Ft-tól kínálunk ajándék kuponokat, amelyekkel a megajándékozott személy saját maga állíthatja össze személyre szabott tananyag csomagját Privát online tanfolyam nevű termékünk több száz leckényi online kínálatából válogatva. A kuponnal krediteket vásárolsz, amelyek leckékre válthatók a honlapunkon.
Akár vizsgára készül, akár csak ráférne egy kis ismétlés vagy fejlesztés, a megajándékozottad hatékonyan bővítheti illetve mélyítheti el angol nyelvtudását interaktív online anyagaink segítségével, akár az okostelefonja képernyőjén keresztül, nyelvoktató rendszerünk ugyanis minden internetezésre alkalmas eszközön tökéletesen működik.

Az ajándék kupon vásárlásának és beváltásának menete

1. Válaszd ki, hogy melyik kupont szeretnéd ajándékba adni!

2000 Ft ➝ 50 kredit

4000 Ft ➝ 125 kredit
+ 1 hónap online nyelvi segítség

6000 Ft ➝ 250 kredit
+ 2 hónap online nyelvi segítség
1 kredit alap esetben 1 db online lecke megvásárlására elég a rendszerben.
2. Fizesd ki a kupont banki utalással vagy a PayPal rendszerén keresztül! A fizetéskor írd be közleménynek azt, hogy "ajándék" vagy "kupon"!
Ebben az esetben nem regisztrálunk neked fiókot az oldalon, hanem egy kódot küldünk e-mail-ben, amit át tudsz adni annak, akit meg szeretnél ajándékozni.
3. A megajándékozottad vegye fel velünk a kapcsolatot, adja meg a regisztrációhoz szükséges adatait, valamint a te e-mail címedet és a kupon kódját is, mi pedig elvégezzük a regisztrációt és a szükséges beállításokat számára.