Középfokú tesztbank előfizetési díjak

1000 kérdés 2 000 Ft
1 év 4 000 Ft
örökös licenc 6 000 Ft
Az "1000 kérdés" előfizetése esetén összesen 1000 db kérdésnyi tesztkitöltésre van lehetőség, tehát pl. 50 db 20 kérdéses tesztsor kitöltésére, ám ez nincs időkorláthoz kötve. Ezzel szemben az időalapú, 1 éves licenc megvásárlása esetén az előfizetett időszakon belül korlátlan számú tesztkitöltésre nyílik lehetőség.

Előfizetési kedvezmény

• Minden diák, egészségügyi dolgozó, fogyatékkal élő, kismama, közmunkás, munkanélküli, nagycsaládos, nyugdíjas, pedagógus illetve a gyermekét vagy gyermekeit egyedül nevelő szülő jogosult 20%-os árengedménnyel előfizetni. A jogosultságról csak nyilatkozni kell, annak valódiságát nem fogjuk ellenőrizni.
• A kedvezményes előfizetési lehetőség csak banki utalásos fizetéssel vehető igénybe.

Mit foglal magában az előfizetés?

• 23 (elsősorban nyelvtani) témakör
• 1 000 db tesztkérdés megoldásokkal és részletes magyarázatokkal
• 2 000 db szócikk, amely a szókincsfejlesztő modulban tanulható
• 1 000+ db angol példamondat magyar fordítással
angol hanganyag minden szöveghez és szócikkhez
intelligens működés, amely segít beazonosítani, majd megerősíteni a nehézséget okozó anyagrészeket

Örökös licenc vásárlása esetén (ez a kedvezményes vásárlásra is vonatkozik) a Privát online tanfolyam nevű termékünk 60 db gyakorlati leckéjéhez is adunk ajándékba hozzáférést, ami további 1200 tesztkérdésnyi gyakorlási lehetőséget jelent.

Előfizetés banki utalással vagy PayPal fiókkal

1000 kérdéses licenc
1 éves licenc
örökös licenc

A fenti linkek valamelyikére való kattintás a KOSÁR oldalra irányít át, ahol az előfizetést lehet kezdeményezni, valamint a kedvezményeket lehet érvényesíteni.

Fiók aktiválás és számlázás

A korlátlan elérésedet az előfizetési díj beérkezését követően, jellemzően pár órán belül aktiváljuk. Ha utalással vagy banki befizetéssel rendezted az előfizetés díját, akkor feltétlenül írj nekünk egy kísérő levelet az info@angolozz.hu címünkre, amelyben tudatod velünk, hogy megtörtént a befizetés!
Ha még nem vagy regisztrálva felhasználóként az általad megadott e-mail címmel, akkor mi elvégezzük a regisztrációt az oldalon. Amennyiben már van élő regisztrációd, akkor azt a fiókot állítjuk át korlátlan típusúra.
A számlát az előfizetésedet követően elektronikus úton juttatjuk el hozzád.