Privát online tanfolyam előfizetési díjak

Kreditszám alapú örökös licenc

50 kredit 2 000 Ft
100 kredit 3 500 Ft
200 kredit 6 000 Ft
400 kredit 10 000 Ft
A 400 kredites csomaghoz 1 hónapos korlátlan online tanári segítség jár ajándékba. A "korlátlanság" azt jelenti, hogy a megadott időkereten belül tetszőleges mértékben lehet tanári segítséget igénybe venni (kérdezni) a csomaghoz tartozó tananyagok és gyakorlatok kapcsán.

Tudásszint szerinti csomagok, örökös licenc

A1 minimál csomag 3 000 Ft
A1-A2 csomag 10 000 Ft
B1-B2 csomag 8 000 Ft
teljes A1-B2 csomag 15 000 Ft
Az A1-A2, valamint a teljes A1-B2 csomaghoz 1 hónapos korlátlan online tanári segítség jár ajándékba. A "korlátlanság" azt jelenti, hogy a megadott időkereten belül tetszőleges mértékben lehet tanári segítséget igénybe venni (kérdezni) a csomaghoz tartozó tananyagok és gyakorlatok kapcsán.

Tematikus csomagok, örökös licenc

Irodai, üzleti és informatikai angol csomag 4 000 Ft
Kérdések és válaszok párbeszédes csomag 4 000 Ft
Külföldi utazás és munka csomag 6 000 Ft

Előfizetési kedvezmény

• Minden diák, egészségügyi dolgozó, fogyatékkal élő, kismama, közmunkás, munkanélküli, nagycsaládos, nyugdíjas, pedagógus illetve a gyermekét vagy gyermekeit egyedül nevelő szülő jogosult 20%-os árengedménnyel előfizetni. A jogosultságról csak nyilatkozni kell, annak valódiságát nem fogjuk ellenőrizni.
• A kedvezményes előfizetési lehetőség csak banki utalásos fizetéssel vehető igénybe.

Mit foglal magában az előfizetés?

Kreditszám alapú előfizetés esetén a teljes kínálatból válogathatod össze magadnak a saját tananyag csomagodat az előfizetésed erejéig. (Természetesen biztosítunk betekintést számodra az anyagok megvásárlása előtt az oldalon.) A kreditekkel megvásárolt leckék örökre a tieid maradnak.
Ha csomagot vásárolsz, akkor egy adott mennyiségű, általunk összeválogatott leckecsoporthoz kapsz örökös és korlátlan elérést. A csomagok részletes leírását itt találod.

Előfizetés banki utalással vagy PayPal fiókkal

50 kredites licenc
100 kredites licenc
200 kredites licenc
400 kredites licenc
A1 minimál csomag, örökös licenc
A1-A2 csomag, örökös licenc
B1-B2 csomag, örökös licenc
teljes A1-B2 csomag, örökös licenc
Irodai, üzleti és informatikai angol csomag, örökös licenc
Kérdések és válaszok párbeszédes csomag, örökös licenc
Külföldi utazás és munka csomag, örökös licenc

A fenti linkek valamelyikére való kattintás a KOSÁR oldalra irányít át, ahol az előfizetést lehet kezdeményezni, valamint a kedvezményeket lehet érvényesíteni.

Fiók aktiválás és számlázás

A korlátlan elérésedet az előfizetési díj beérkezését követően, jellemzően pár órán belül aktiváljuk. Ha utalással vagy banki befizetéssel rendezted az előfizetés díját, akkor feltétlenül írj nekünk egy kísérő levelet az info@angolozz.hu címünkre, amelyben tudatod velünk, hogy megtörtént a befizetés!
Ha még nem vagy regisztrálva felhasználóként az általad megadott e-mail címmel, akkor mi elvégezzük a regisztrációt az oldalon. Amennyiben már van élő regisztrációd, akkor azt a fiókot állítjuk át korlátlan típusúra.
A számlát az előfizetésedet követően elektronikus úton juttatjuk el hozzád.