Előfizetési díjak

Havidíjas előfizetés

▼ mutat

Kredites csomagok

▼ mutat

Tudásszint szerinti csomagok

▼ mutat

Tematikus csomagok

▼ mutat

Részletfizetési lehetőség

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy termékünk bizonyos csomagjainak örökös licencét 12 havi részletfizetés formájában vásárold meg. Ha ezt a lehetőséget választod, akkor egy kezdő befizetést követően teljes körű hozzáférést adunk termékünkhöz, amelyet követően 11 alkalommal várunk tőled havonta részletfizetést.
Ha esetleg elmaradnál a részlet befizetésével, akkor sincs tragédia. A részlet beérkezéséig felfüggesztjük a fiókodat, de az adataid nem vesznek el, és a befizetést követően onnan tudod folytatni a tanulást, ahol korábban abbahagytad.

Mit foglal magában az előfizetés?

Kreditszám alapú előfizetés esetén a teljes kínálatból válogathatod össze magadnak a saját tananyag csomagodat az előfizetésed erejéig. (Természetesen biztosítunk betekintést számodra az anyagok megvásárlása előtt az oldalon.) A kreditekkel megvásárolt leckék örökre a tieid maradnak.
Ha csomagot vásárolsz, akkor egy adott mennyiségű, általunk összeválogatott leckecsoporthoz kapsz örökös és korlátlan elérést, kivéve a havidíjas előfizetés esetében.

Fiók aktiválás és számlázás

A korlátlan elérésedet az előfizetési díj beérkezését követően, jellemzően pár órán belül aktiváljuk. Ha utalással vagy banki befizetéssel rendezted az előfizetés díját, akkor feltétlenül írj nekünk egy kísérő levelet az info@angolozz.hu címünkre, amelyben tudatod velünk, hogy megtörtént a befizetés!
Ha még nem vagy regisztrálva felhasználóként az általad megadott e-mail címmel, akkor mi elvégezzük a regisztrációt az oldalon. Amennyiben már van élő regisztrációd, akkor azt a fiókot állítjuk át korlátlan típusúra.
A számlát az előfizetésedet követően elektronikus úton juttatjuk el hozzád.