Előfizetési díjak

3 hónap 1 490 Ft
1 év 4 490 Ft
örökös licenc 7 490 Ft
részletre (1 év) 1 490 Ft + 11× 545 Ft
Vásárlás
Örökös licenc egyösszegű vásárlása esetén 1 hónapos, azon belül korlátlan online tanári távsegítséget adunk ajándékba az előfizetésed mellé, továbbá ingyenesen lektoráljuk angol nyelvű önéletrajzodat és motivációs leveledet, ha kéred, valamint a Privát online tanfolyam nevű termékünkhöz is adunk 100 kreditet ajándékba.

Részletfizetési lehetőség

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy termékünk örökös licencét 12 havi részletfizetés formájában vásárold meg. Ha ezt a lehetőséget választod, akkor egy 1 490 Ft-os kezdő befizetést követően teljes körű hozzáférést adunk termékünkhöz, amelyet követően 11 alkalommal várunk tőled havonta 545 Ft-os részletfizetést.
Ha esetleg elmaradnál a részlet befizetésével, akkor sincs tragédia. A részlet beérkezéséig felfüggesztjük a fiókodat, de az adataid nem vesznek el, és a befizetést követően onnan tudod folytatni a tanulást, ahol korábban abbahagytad.

Mit foglal magában az előfizetés?

• 10 db gyakorlati leckét
• 8 db szókincsfejlesztő leckét
• 8 db párbeszédes leckét extra kvízkérdésekkel
• 280 db tesztkérdést
• 820 db szócikket, amely a szókincsfejlesztő modulban tanulható
• 65 db tipikus interjú kérdést válaszokkal
• 600+ db angol példamondatot magyar fordítással
angol hanganyagot minden szöveghez és szócikkhez

Fiók aktiválás és számlázás

A korlátlan elérésedet az előfizetési díj beérkezését követően, jellemzően pár órán belül aktiváljuk. Ha utalással vagy banki befizetéssel rendezted az előfizetés díját, akkor feltétlenül írj nekünk egy kísérő levelet az info@angolozz.hu címünkre, amelyben tudatod velünk, hogy megtörtént a befizetés!
Ha még nem vagy regisztrálva felhasználóként az általad megadott e-mail címmel, akkor mi elvégezzük a regisztrációt az oldalon. Amennyiben már van élő regisztrációd, akkor azt a fiókot állítjuk át korlátlan típusúra.
A számlát az előfizetésedet követően elektronikus úton juttatjuk el hozzád.