2020 a legtöbb ember számára egy váratlanul nehéz és tragikus év volt. Rengetegen elveszítették a munkahelyüket a kialakult helyzetben, a személyes veszteségekről és a sokakban kialakult szorongásról nem is beszélve. Most már 2021-et írunk, de a pandémia elhúzódása kapcsán még sok a bizonytalanság.
A társadalmi felelősségvállalás jegyében az angolozz.hu nyelvoktató portál szeretné tevékenyen segíteni azokat, akik a COVID-19 járvány miatt munkanélkülivé váltak, ezért ingyenes online angol nyelvtanulási lehetőséget biztosítunk az érintettek számára.
Ez az ajánlat az önállóan használható interaktív online nyelvoktató rendszerünkre vonatkozik, amely mellé nem jár tanári segítség. Tehát nem online nyelvórákat vagy egy klasszikus értelemben vett nyelvtanfolyamot kínálunk, hanem önálló tanulási illetve gyakorlási lehetőséget a honlapunkon.
Az alábbi licencek egyikét ajánljuk fel erre a célra a nálunk jelentkezők részére ingyenesen, örökös és korlátlan használatra:
Állásinterjú tréning
Középfokú tesztbank
Privát online tanfolyam, A1-A2 (kezdő/újrakezdő) csomag
• Privát online tanfolyam, B1-B2 (középhaladó/haladó) csomag
Az ingyenes licencre való jogosultságot nem kell semmilyen módon bizonyítani felénk, elég csak nyilatkozni róla. (A jelentkezést már eleve nyilatkozatként kezeljük.)
Az akció visszavonásig érvényes. (A jövőbeli lezárulta csak a jelentkezésekre vonatkozik. A már kiosztott licencek természetesen továbbra is érvényesek maradnak.)