B1-B2 gyakorlatok
előfizetési akció

Online angol gyakorló tananyagok
B1 (alapfok) és B2 (középfok) szinten
nyelvvizsga és érettségi felkészüléshez

Próbáld ki most!
A fenti gomb megnyomásával regisztráció nélkül be tudsz lépni a Privát online tanfolyam nevű termékünkbe, és így ki tudod próbálni nyelvoktató rendszerünket működés közben. A belépés semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Örökös licenc és
korlátlan elérés

az alábbi termékeinkhez:

Kattints a fenti linkekre, ha több infót szeretnél kapni a termékeinkről,
vagy az alábbi gombra, ha átalános információt szeretnél kapni nyelvoktató rendszerünkről!

Bemutató

Ingyenes online
nyelvi segítség

2 hónapon keresztül

Páratlan mennyiségű gyakorlási lehetőség

több mint

2 800 tesztkérdés

több mint

6 000 szócikk

több mint

6 000 példamondat

Az elérhető anyagok mennyisége folyamatosan nő,
a licenc pedig az újonnan megjelenő tananyagokra is érvényes!

Mindez összesen csak

12 000 Ft

vagy 10 000 Ft kedvezményes áron*

* Minden az állami oktatási rendszerben tanuló diák, egészségügyi dolgozó, fogyatékkal élő, kismama, közmunkás, munkanélküli, nagycsaládos, nyugdíjas, pedagógus illetve a gyermekét vagy gyermekeit egyedül nevelő szülő jogosult kedvezményes áron előfizetni. A jogosultságról csak nyilatkozni kell, annak valódiságát nem fogjuk ellenőrizni.

Mit takar az előfizetés?

1. Gyakorlati leckék

Online gyakorlataink segítségével hatékonyan tudod fejleszteni nyelvtani, szókincsbeli, fogalmazási és szövegértési készségedet. A korlátlan számú alkalommal kitölthető - minden egyes kitöltésnél megváltozó - tesztek féltucatnyi különféle feladattípuson keresztül mérik fel és fejlesztik nyelvtudásodat, míg a válaszaidat részletesen kiértékeli a rendszer.

2. Szókincsfejlesztés

Különleges szókincsfejlesztő rendszerünk segítségével könnyedén, élvezetesen és hatékonyan tudod fejleszteni a nyelvtudásodat. Összesen hétféle feladattípus segítségével tudsz gyakorolni, és a rendszer pontosan visszajelzi neked, hogy hány szócikket tanultál már meg, ráadásul a teszteket a saját igényeidre tudod szabni a széleskörű beállítások segítségével.

3. Beszédfejlesztés

Párbeszédes leckéink segítségével egyszerre tudod az olvasott és hallott szövegértést gyakorolni, miközben a szókincsedet is fejleszted, ráadásul mindezt életszerű párbeszédek feldolgozása közben teheted, amelyek segítenek a beszélt nyelv fordulatait elsajátítani. Példamondataink lefedik a mindennapi élet legfontosabb területeit.

Előfizetési lehetőségek:


banki utalás


OTP befizetés


PayPal (bankkártya)

Ilyen jó ajánlatot máshol nem találsz. Mire vársz még? ;)
Erre befizetek!